Presse     Facebook     Søg

Greve gæster i det aarhusianske solskinsvejr

Endelig! Endelig er der kommet noget, der minder om forår og der skal atter spilles fodbold på Brabrand Stadion! Det er glædeligt. 

Dagens modstander er Greve Fodbold, der denne søndag eftermiddag gæster Brabrand Stadion kl. 16.00. 

Greve Fodbold indtager en aktuel 12. plads i rækken. Placeringen nederst i tabellen giver ikke et retvisende billede af kvaliteten på Greves hold. Det viste de også i den omvendte kamp, da sjællænderne voldte os store problemer i flere facetter af spillet i 1-1 kampen. 

Greve har flere spændende kvaliteter i deres hold. Specielt de 3 vævre spillere i front kan volde et enhvert forsvar problemer i rækken. Især de to kanter Rasmus Tangvig og Filip Bidstrup er gode til at servicere altid bevægelige Patrick Jensen oppe foran. Utrættelige Kristian Karsum holder sammen på midtbanen, mens garderhøje og duelstærke Mikkel Føge fylder godt i Greveforsvaret. Det er stor opgave, som Brabrand skal nedbryde. Greve kommer til kampen med karantæne til Philip Olsen, Filip Bidstrup & anfører Anders Hunstrup. 

Brabrand mangler til opgøret viceanfører og terrieren Gökhan Tokay, der må sidde over med karantæne efter et gult kort i kampen mod Avarta. Glædeligt er det, at Christoffer "Buffi" Ring Hansen er på vej tilbage i fuldt vigør efter 2 kasser i de seneste to runder. Endskønt er vores finske ven Morten Gerster Peipinen tilbage på midtbanen efter en stor fibersprængning i sæsonopstarten. Det lysner forude for Brabrandholdet. 

Brabrand skal fortsætte takterne, men der skal skrues op for kvaliteten i de bagerste gelædder i de afgørende situationer. Der lukkes stadigvæk for mange mål ind i forhold til vanlig standard. Desuden kan vi i kampene snildt score yderligere kasser, da vi ofte har 5-6 store muligheder i kampene. Når der bliver skruet i begge ender, så vinder vi ligeledes de kampe, der skal til for, at det for alvor bliver spændende. 

Ydermere er det godt at se, at gruppen bliver ved med at arbejde stenhårdt for hinanden, hvilket er en kæmpe egenskab. Det er noget, der skal bære os igennem anden runde af foråret. 

Kampen spilles i solskin på Brabrand Stadion i dag kl. 16.00. Grillen er tændt, der er kolde øl/vand og gratis entré. Nyd din søndag på Brabrand Stadion!

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media