Presse     Facebook     Søg

Dobbelt hattrick i storsejr i DBU Pokalen

Sloth og MP web 650Det blev noget af en målrig affære for Brabrand i 1. runde af årets landspokalturnering, DBU Pokalen, hvor Hirtshals ventede på udebane onsdag aften.

Hirtshals kom ellers med fuld power fra første dommerfløjt, og både Thomas Viggers og Marcus Sloth fra Brabrand blev sendt i græsset til tælling efter få minutters spil. Sidstnævnte indkasserede endda en dobbelt blodtud og måtte spille videre med et par ”tamponer” i næsen. Om det var det, der gjorde ham ekstra koldblodig i målfeltet vides ikke, men i hvert fald havde Brabrands nye unge stjernefrø, Marcus Sloth Jørgensen, sendt bolden ind bag modstanderens målmand to gange inden halvleg. Men hverken han, eller Brabrand, havde fået slukket måltørsten.

Med ét minut spillet af 2. halvleg sendte Sloth atter bolden i mål og kunne dermed notere sig for et hattrick til stillingen 3-0 til Brabrand. Og derefter begyndte Hirtshals at få det rigtig svært – og det samme gjorde dommeren, der skulle holde styr på scoringerne. Anton Søjberg gjorde det til 4-0 efter en flot assist af Mike Kaljo. Dernæst lavede også Brabrands nye angriber, Issa Kharoub, hattrick (med tre mål). Til sidst skulle Frederik Poulsen og Mike Kaljo også lige på scoringstavlen, inden dommeren kunne fløjte af til slutresultatet 9-0 til Brabrand.

Næste runde af DBU Pokalen spilles d. 4./5. september, og der trækkes lod om hvilke hold der skal møde hinanden en af de nærmeste dage.

Lørdag spiller Brabrand endnu en kamp, når 2. division afvikler anden spillerunde lørdag d. 11. august. Her skal Brabrand atter på en lang udebanetur, da FC Sydvest 05 Tønder venter i det sønderjyske – en modstander, der i øvrigt også spillede sig videre i DBU Pokalen onsdag aften.

Tekst og billede: Brit Sørensen Onwumelu / BS Sports & Media