4-1 sejr med amputeret Brabrand-hold

Kaljo fejring mod Odder web650Brabrand snuppede en ganske sikker sejr i dag, da der var østjysk lokalopgør i 2. division på hjemmebane mod Odder. Allerede efter to minutter lå bolden bag Odders målmand, og Brabrands angriber Lasse Møberg kunne endelig række begge arme i vejret efter at have været tæt på at score i flere af Brabrands øvrige kampe i efterårssæsonen. Målet blev dog langt fra det eneste – inden dommeren fløjtede til halvleg nettede Brabrands Mike Kaljo og atter engang Lasse Møberg til pausestillingen 3-0.

I anden halvleg blev det en mere lige kamp, hvor både ude- og hjemmeholdet scorede et enkelt mål – for Brabrand blev det endnu et mål af Mike Kaljo – til slutresultatet 4-1.

Det var ellers ikke ligefrem den slags kamp, Brabrand havde regnet med på forhånd, eftersom flere af klubbens spillere faldt fra med skader efter holdets træning i torsdags. Både førstemålmand Can Dursun og angriber Issa Kharoub måtte melde afbud, ligesom Frederik Poulsen også måtte melde fra pga. en skade. I målet havde Brabrand i stedet Mark Solis, der normalt spiller for klubbens serie 1-hold.

Jesper Brinck fik comeback i dagens kamp

Skadeslisten tæller dog ikke længere den sædvanlige Brabrand-anfører, Jesper Brinck, der ikke har været i aktion, siden holdet afsluttede sæsonen i 1. division i maj måned. Efter at have trænet med de sidste par uger kunne han i dag gøre comeback i Brabrand-trøjen, hvilket han var ganske tilfreds med.

”Det var super rart [at være tilbage] – det har jo været vildt frustrerende at være ude. Det har jo været, siden vi stoppede sæsonen i 1. division, så en seks-syv uger eller noget lignende. Det har været frustrerende at gå ud og ikke rigtig kunne deltage i træning eller noget som helst, så det var rart at være tilbage og mærke, at skaden ikke rigtig generede i dag,” lød det fra anfører Brinck efter kampen.

At det skulle blive til en så forholdsvis sikker sejr til Brabrand i dagens kamp var dog ikke noget, holdets anfører havde spået om på forhånd:

”Det er jo altid rart at vinde et lokalopgør – især 4-1. Vi kom hurtigt foran, og det gjorde måske, at vi kontrollerer kampen lidt nemmere, end hvis det havde været en lige kamp. Vi har tidligere haft mange tætte kampe mod Odder, det er altid en krig mod dem.”

Se videointerview med Jesper Brinck her.

Brabrand på 2. pladsen i tabellen

Med dagens tre point, og de øvrige resultater i 2. division, rykkede Brabrand op på 2. pladsen i tabellen. Og allerede onsdag kan der være flere point til regnskabet, da Brabrand møder Kjellerup ude – et hold, der indtil videre kun har fået et enkelt point i efterårets tre kampe.

Se stilling og flere resultater fra 2. division her.

Tekst: Brit Sørensen Onwumelu / foto: Ole Nielsen