Brabrand indtager 1. pladsen

Møberg i Kjellerup 650Det blev til en sejr i Kjellerup onsdag aften, og Brabrand indtager nu 1. pladsen i 2. divisions Pulje 1 - og Lasse Møberg er samtidig delt topscorer med fire mål i fire kampe.

Brabrand kom ellers rigtig skidt fra start i Kjellerup, hvor hjemmeholdet fik bragt sig foran 1-0 i 1. halvleg. Lasse Møberg besluttede dog straks efter startfløjt i 2. halvleg at gøre det onde mod sit tidligere hold, da han udlignede til 1-1. Med 10 minutter tilbage af kampen scorede han også til 1-2 og sikrede dermed sejren for Brabrand.

Cheftræner Tom Søjberg var dog helt ærlig over for Århus Stiftstidende efter kampen og udtalte bl.a.:

"Det var en lidt heldig sejr, og det var ikke fortjent, hvad vi fik i dag. Kjellerup var klart bedre end os i 1. halvleg, hvor de havde fat i den lange ende, og de burde have ført med mere end et mål ved pausen. Det var med lodder og trisser, og vi griner stadig, for hvordan kunne det her lade sig gøre. Vi blev ved med at kæmpe og pludselig havde vi alle marginaler med os."

Oliver Milton tilbage i målet - dog ikke som målscorer

Milton i Kjellerup 250Positivt var det dog at have Oliver Milton tilbage i målet, efter han har været ude med eftervirkninger af en hjernerystelse tilbage fra holdets træningslejr i februar måned. På mystisk vis fremgik/fremgår det af diverse live-apps, at Milton scorede det første mål for Brabrand. Dette var nu langt fra tilfældet, da han koncentrerede sig om målet i den anden ende. Hvordan det kan ske, at også medier som fx Århus Stiftstidende godtager denne uofficielle detalje, vides ikke. Vi anbefaler, at man til hver en tid følger med på dbu.dk, der jo naturligvis ligge inde med alle officielle oplysninger om vores kampe - som er tilgængelige kort før kampen fløjtes af.

Holdet er i aktion igen allerede lørdag kl. 14:00, hvor årets første lokalopgør mod Aarhus Fremad venter på Brabrand Stadion.

Tekst og foto: Brit Sørensen Onwumelu / BS Sports & Media