• brabrandif 34 original
  • Kampe i september 2
  • brabrandif 39 original
  • AURA
  • brabrandif 37 original
  • brabrandif 40 original
  • brabrandif 38 original

Presse     Facebook     Søg

Ubesejrede AB Gladsaxe rykker ind på kunstgræsbanen

  • Kategori: Optakt

Jubel 650

Man skulle egentlig tro, det var en ulempe at være eneste hold fra Sjælland i 2. divisions Pulje 2 (vest), men om ikke andet er AB Gladsaxe efter syv spillerunder det eneste ubesejrede hold af de 12 i puljen – og dermed suverænt tophold med 17 point efter syv kampe. Lørdag tager sjællænderne så den lange rejse til Brabrand Stadion for at møde en af puljens slutspilskandidater, der dog er inde i en omstillingsproces efter at have mistet flere nøglespillere, siden sæsonen startede for seks uger siden.

Læs mere...

Tom Søjberg ryster posen mod FC Fredericia

  • Kategori: Optakt

Kaljo og MP 650

Det er blevet tid til 2. runde i DBU’s landspokalturnering, der også går under navnet Sydbank Pokalen. Chokket efter Lukas Enevoldsens pludselige skifte til lige netop dagens modstanderklub, FC Fredericia, har nu lagt sig, og fokus er rettet 100% på aftenens opgør på Brabrand Stadion. Det bliver i dén grad Brabrand-DNA’et om altid at tro på tingene, være der for hinanden og kæmpe til det sidste, der skal bane vejen for Brabrand-mandskabet i aften – og cheftræner Tom Søjberg har stor tiltro til sine spillere.

Læs mere...

Robert Skov giver Tobias Olesen blod på tanden

Tobias Olesen, Brabrand IF, Brit Sørensen, Ole Nielsen, Runavik, Dinamo Minsk, Europa League, 2. division, 1. division, mål, fodbold, Silkeborg IF, Robert Skov

Sidste weekend fik Brabrands højre back, Tobias Olesen, en noget ufrivillig hovedrolle, da han kort inde i 2. halvleg – efter dommerens vurdering – havde hånd på bolden i eget målfelt og dermed begik straffespark. Det betød først udligning og kort derefter endnu et mål til Thisted FC, der endte med at blive det første hold, der besejrede Brabrand i indeværende sæson. Den unge forsvarsspiller har dog sammen med de øvrige Brabrand-spillere holdt humøret højt trods sidste uges pointtab og ser nu frem til at få kæmpet sig tilbage i toppen af tabellen, når der lørdag eftermiddag venter endnu et lokalbrag i Århus – denne gang mod VSK Århus på Vejlby Risskov Stadion.

Læs mere...

Flere nyheder

06-09-2019
AURA Energi forlænger hovedsponsorat med Brabrand IF
04-09-2019
FC Fredericia videre i pokalturneringen
04-09-2019
Tom Søjberg ryster posen mod FC Fredericia
03-09-2019
Choktilstand i Brabrand forud for pokalkamp
31-08-2019
Møbergs eminente solodribletur skød målfesten i gang
30-08-2019
Robert Skov giver Tobias Olesen blod på tanden
27-08-2019
Ny assistenttræner med mange oprykninger i bagagen
24-08-2019
NordicBet LIGA-nedrykkerne fik skovlen under topholdet
22-08-2019
Tidspunkt for pokalkamp fastlagt
21-08-2019
Brabrand misser fri bar i festugen efter pointtab i Vejgaard

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media