Presse     Facebook     Søg

Oprykkerne fra Oure besøger /domis Park

  • Kategori: Optakt
  • Skrevet af Christoffer Møller

Screenshot 2020 10 28 at 18.53.49
Sæsonstarten har ikke levet helt op til forhåbningerne, men sæsonen er stadig lang og Brabrand har gode muligheder for at vinde, når oprykkerne fra SfB-Oure lørdag besøger /domis Park 


Vi kan ikke komme uden om, at sæsonen indtil videre ikke helt er gået som håbet. 
Forsvaret har givet for mange lette mål væk, senest i sidste weekend hvor BIF, for anden gang i sæsonen, allerede var bagud 2-0 efter de første 10 minutter.
Det kræver ikke den store fodboldanalytiker, for at konstatere, det så bliver svært at vinde fodboldkampe.
Når Brabrand viser sig fra sin bedste side, er de mere end gode nok til at spille op mod tophold som B93, BK Frem og Aarhus Fremad, men udfaldene i mange af kampene i efteråret har kostet dyrt.

Tilbage sidder man med en fornemmelse af, at holdet endnu ikke har vist det niveau, der egentlig er til stede i spillertruppen. Måske er den manglende fokus i samtlige 90 minutter, et resultat af de mange opgaver spillere og ledere pludselig står med ved siden af fodbold. Det kan man kun gisne om, men der er en fornemmelse af, også i spillertruppen, at Brabrand er bedre end de point 8 point det hidtil er blevet til.


På trods af alt modgangen, må vi ikke glemme at se på de positive ting. 

2. Divisionsholdet klarede sig igennem opløsningskrisen og er kun 6 point fra den top-6 placering, der i år udløser en plads i 1. division, som fra næste sæson vil være den 3. bedste liga i dansk fodbold.

Men det kræver 3 point og de kommer forhåbentlig i hus i lørdag, når SfB-Oure kommer på besøg. Oprykkerne fra Fyn startede sæsonen fornuftigt ud med 2 sejre i deres første 4 kampe. Siden da er det blevet til 5 kampe i streg uden sejr med kun et enkelt point til følge.
Fynboerne er ligeledes ligaens dårligst scorende hold med kun 9 mål i 9 kampe, så der er basis for at Brabrand kan få styr på defensiven og forhåbentligt udnytte Oure’s gavmilde defensiv, der i snit lukker mere end 2 mål ind pr. kamp


Der er stadig 17 runder tilbage og masser af point at spille om, så der er stadig god grund til at være fortrøstningsfulde på BIF’s vegne, men det kræver naturligvis resultater.

Det starter forhåbentlig lørdag klokken 14:00.

Flere nyheder

30-10-2020
Oprykkerne fra Oure besøger /domis Park
16-10-2020
Billetter til lokalderby mod Aarhus Fremad
26-09-2020
Mareridtsstart kostede BIF dyrt i nederlag
19-09-2020
Ærgerligt nederlag mod Middelfart
18-09-2020
Søjberg: Middelfart er klart favoritter
17-09-2020
Billetsalg & COVID-19 procedurer for sæsonen 20/21

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media