Presse     Facebook     Søg

Topscoreren tilbage mod Aarhus Fremad

Lasse Buch Mberg 250818 08Lørdag har Brabrand en ret kort udebanetur, når bysbørnene Aarhus Fremad tager imod på Riisvangen Stadion. Brabrand er ubesejret på udebane i denne sæson og går da også efter at få tre point med hjem fra Nordbyen. Aarhus Fremad er dog inde i en positiv udvikling, så der er forventninger om en lige kamp med masser af intensitet og drama - ligesom der plejer at være, når de to hold mødes.

Cheftræner Tom Søjberg ser meget frem til kampen:

”Det bliver spændende – vi glæder os! Når Brabrand og Fremad mødes er det som regel en kamp, der spilles med stor intensitet, drama og gang i den. Fremad har udviklet sig meget det sidste års tid, og de bliver bare bedre og bedre. De er især blevet stærke rent fysisk og på standarder, og så er de også begyndt at spille rigtig godt fodbold. Vi var nede og se dem i Dalum – der kunne vi se, at de er et hold, der evner at binde en god defensiv sammen. Det handler om at lande den rigtigt og afværge dem, hvor de er bedst. Kan vi det, får vi en lige og spændende kamp,” lyder det fra Brabrand-træneren.

Blot fire point adskiller de to hold i tabellen, hvor Brabrand pt. ligger på 4. pladsen og Aarhus Fremad på 6. pladsen. Begge hold er kommet igennem efterårets 12 første kampe med kun to nederlag – Brabrand har dog vundet to kampe flere end Fremad. Begge hold har også en ganske målfarlig angriber: Lasse Møberg (8 mål) for Brabrand og Christian Nissen (5 mål) for Aarhus Fremad. Brabrand-topscorer Lasse Møberg, der også er overordnet topscorer i 2. division, er tilbage i Brabrand-truppen efter en mindre skade.

Spillernes interne kendskab giver noget ekstra

Både målmand Can Dursun og forsvarsspiller Malte Færge er kommet til Brabrand fra netop Aarhus Fremad, og generelt kender de fleste af spillerne hinanden rimelig godt. Det giver ifølge Tom Søjberg et ekstra krydderi til sådan et lokalopgør:

”Rigtig mange af spillerne kender hinanden på kryds og tværs, og i vinterpausen spiller nogle sågar på hold sammen ved diverse indendørsstævner. Det betyder, at der er en utrolig god individuel forståelse, og det giver noget ekstra i luften til sådan en kamp,” udtaler cheftræneren inden kampen og slår samtidig ambitionerne helt fast.

”Det er selvfølgelig dem, der er på hjemmebane og skal underholde. Men vores ambition er klar at gå derfra med tre point.”

Der er kick-off på Riisvangen Stadion kl. 14:00 – og der er endda annonceret GRATIS ENTRÉ!

Brabrands trup til kampen:

1. Can Dursun

2. Tobias Olesen

3. Thomas Viggers

4. Daniel Lundholm

5. Jesper Brinck

7. Anton Søjberg

8. Marcus Sloth

9. Issa Kharoub

10. Mike Kaljo

11. Frederik Poulsen

12. Michael Pedersen

13. Simon Riis

14. Lasse Møberg

16. Kasper Andersen

17. Casper Lykke

20. Malthe Boesen

23. Malte Færge

 

Foto: Ole Nielsen / Tekst: Brit Sørensen Onwumelu

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media