Presse     Facebook     Søg

Kun en sejr tæller i årets sidste hjemmekamp

Malte Fªrge Nielsen 050918 01Man synes jo næsten lige, at den nye sæson er gået i gang. Om ikke andet venter dog allerede årets sidste hjemmekamp for Brabrand, når fusionsklubben FC Sydvest 05 Tønder kommer på besøg lørdag eftermiddag. Holdets sidste hjemmekamp bliver da også markeret med manér, da Brabrand denne dag spiller i lyserødt og samler penge ind til STØT BRYSTERNE.

Der er lagt op til fest og farver på Brabrand Stadion lørdag kl. 14:00, hvor startfløjtet lyder til kampen. Stadion vil være pyntet op med lyserøde balloner, og på tribunerne sælges lyserøde muffins – sponsoreret af den lokale bager, Hartmeier Bageri. Når hjemmeholdet løber på banen, er spillerne endda iført lyserøde spillertrøjer, der sælges efter kampen. Når det så er sagt, er det rent sportsligt en overmåde vigtig kamp for Brabrand, hvis der på den anden siden af vinterpausen skal være en chance for at spille sig i oprykningsspillet og komme bare tilnærmelsesvis i nærheden af de to oprykningspladser til næste års 1. division.

Lørdagens to modstandere har allerede mødtes én gang i år, hvor det blev til en kneben 1-0 sejr til Brabrand på et sjaskvådt stadion i Tønder. Siden da har Brabrand tilkæmpet sig en totalscore på 24 point og en midlertidig position som det fjerdebedste hold i rækken. Gæsterne fra FC Sydvest 05 Tønder har derimod kun opnået seks point og ligger inden lørdagens opgør andensidst i tabellen. Brabrand skal dog vise, at de kan ryste sidste weekends nederlag og koncentrationsmæssigt mindre gode oplevelse mod lokalrivalerne fra Aarhus Fremad af sig for at sikre sig de tre point.

I efterårssæsonens sidste to kampe skal Brabrand absolut ikke forvente, at der bliver givet ved dørene. Her venter nemlig to af rækkens tophold, Kolding IF og Jammerbugt – begge på udebane. Der er derfor mere end almindeligt pres på for at få tre point på kontoen på hjemmebane mod Sydvest denne lørdag.

Desværre må Brabrands anfører og forsvarsgeneral Jesper Brinck sidde over lørdag pga. karantæne. Truppen mod FC Sydvest 05 Tønder er som følger:

1. Can Dursun

2. Tobias Olesen

3. Thomas Viggers

7. Anton Søjberg

8. Marcus Sloth

10. Mike Kaljo

11. Frederik Poulsen

12. Michael Pedersen

13. Simon Riis

14. Lasse Møberg

16. Kasper Andersen

17. Casper Lykke

19. Jacob Linnet

20. Malthe Boesen

23. Malte Færge

24. Oliver Milton

Der er kick-off på Brabrand Stadion kl. 14:00. Brabrands hovedsponsor, AURA Energi, donerer 5 kr. pr. tilskuer til klubbens indsamling til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft. Vi håber derfor på ekstra mange tilskuere til denne årets sidste hjemmekamp – særligt af det kvindelige publikum. Alle opfordres således hermed til at invitere kone/kæreste/søster/svigerinde/mor/svigermor/niece/kusine/faster/moster og/eller nabokone med til kampen!

 

Foto: Ole Nielsen / Tekst: Brit Sørensen Onwumelu

1. Can Dursun

2. Tobias Olesen

3. Thomas Viggers

7. Anton Søjberg

8. Marcus Sloth

10. Mike Kaljo

11. Frederik Poulsen

12. Michael Pedersen

13. Simon Riis

14. Lasse Møberg

16. Kasper Andersen

17. Casper Lykke

19. Jacob Linnet

20. Malthe Boesen

23. Malte Færge

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media