• brabrandif 34 original
  • Kampe i september 2
  • brabrandif 39 original
  • AURA
  • brabrandif 37 original
  • brabrandif 40 original
  • brabrandif 38 original

Presse     Facebook     Søg

Brabrand får point for tredje kamp i træk

  • Publiceret: Mandag, 02. april 2018 19:41

MP scorer jubel web

Brabrand IF har længe haft ryggen mod muren i landets næstbedste række, NordicBet Ligaen, hvor det har været sparsomt med point og succesoplevelser siden oktober sidste år. Men nu ser holdet ud til at have fået vendt skuden. I hvert fald lykkedes det i dag Brabrand at få point med hjem fra Fredericia med en sen udligning til 1-1 af Michael Pedersen. Dermed har Brabrand nu fået point i se seneste tre kampe.

 

”Vi havde bestemt ikke forventet at få point med fra Fredericia i dag, men drengene leverer en helstøbt holdpræstation, og det er det, der gør forskellen. Vi får dækket rigtig godt op og stresser ikke, når vi har bolden. Set i lyset af, at Fredericia nærmest plejer at skille os ad resultatmæssigt, leverer vi i dag en usædvanlig god holdpræstation,” lyder det fra en veltilfreds cheftræner på vej hjem i bussen mod Århus.

KLIK PÅ BILLEDET NEDENFOR FOR VIDEO AF DAGENS MÅL

MP scorer webMan må i den grad sige, at Brabrand har ramt en slags momentum i forhold til tidligere på sæsonen, hvor det kneb med både sejre og mål. Nu er der i stedet kommet seks point på kontoen i forårets seks kampe, hvilket ikke er sket siden holdets noget euforiske start på sæsonen i 1. division. Det til trods for, at der har været store udskiftninger i truppen henover vinterpausen.

”Jeg ser egentlig kampen i dag som en direkte fortsættelse af de gode takter, vi viste mod Viborg og Roskilde. At vi nu ser ud til at have fået lidt mere momentum tilskriver jeg det, at vi først og fremmest har fundet ud af, hvordan vi skal gøre tingene. Og så er der en god holdånd og et godt kammeratskab i truppen, som også løftes af gode individuelle præstationer,” fortsætter cheftræner Tom Søjberg.

I vinterpausen mistede Brabrand bl.a. topscorer Kenan Hajdarevic til netop FC Fredericia. Hvor han før stod for langt de fleste mål for Brabrand, er alle mål i forårssæsonen derimod scoret af forskellige spillere (Michael Pedersen, Tobias Olesen, Mikkel Ørbech, Thomas Viggers, Anton Søjberg og Mads Schäfer Bak).

”Det skyldes, at vi spiller lidt mere dynamisk. Vi har fået flere strenge at spille på, så vi nu både scorer på fx standarder og ved, at nogen går ind i banen. Jeg ser, der bliver spillet flot fodbold hele vejen op,” slutter Tom Søjberg af, inden turen går hjem til tegnebrættet, hvor næste uges udebanekamp mod Vejle skal forberedes.

Med påskens resultater ligger Brabrand stadig på en 11. plads – nu med 9 point op til Nykøbing Falster på 10. pladsen (som er pladsen, der sikrer endnu en sæson i landets næstbedste række). Der resterer otte spillerunder i NordicBet Ligaen.

Brabrands resterende kampe, NordicBet Liga sæson 2017/18:

08.04 Vejle – Brabrand

15.04 Brabrand – Fremad Amager

20.04 Brabrand – Esbjerg fB

29.04 Vendsyssel FF - Brabrand

06.05 Brabrand – Thisted

13.05 Nykøbing FC – Brabrand

16.05 Brabrand – FC Roskilde

20.05 Viborg - Brabrand

 

Tekst og foto: Brit Sørensen Onwumelu / BS Sports & Media

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media