• brabrandif 34 original
  • Kampe i september 2
  • brabrandif 39 original
  • AURA
  • brabrandif 37 original
  • brabrandif 40 original
  • brabrandif 38 original

Presse     Facebook     Søg

Holdånd sikrede historisk sejr i Vejle

  • Publiceret: Søndag, 08. april 2018 23:01

Jubel i Vejle webBrabrand-spillerne rider på en bølge i øjeblikket, og søndag eftermiddag fik de klubbens vel nok største resultat nogensinde. Det lykkedes nemlig at slå Vejle, som længe har været storfavoritter som oprykkere til næste års Superliga – og så endda på Vejles egen hjemmebane i Nørreskoven.

Dagens matchvinder for Brabrand blev Jacob Linnet, der scorede kampens eneste mål efter 55 minutter på et flot langskud. Sejren var bestemt ikke forventet, men heller ikke helt overraskende ifølge dagens målscorer.

Se Jacob Linnets mål til 1-0 HER

”Jeg tror ikke, der er nogen, der kommer til Vejle Stadion og regner med en sejr. Men med deres forår og vores forår – de har spillet fem uafgjort inden det her opgør, og vi har fået flere point, end vi har fået i lang tid – så troede vi da helt sikkert på, vi kunne gå herfra med et eller andet,” lød det efter kampen fra Linnet, der med dagens mål blev noteret for sit første mål i NordicBet LIGAen.

Se hele interviewet med Jacob Linnet HER

Trods de seneste ugers gode resultater – to uafgjorte og to sejre – ligger Brabrand stadig på NordicBet LIGAens 11. plads, der lige præcis ikke rækker til endnu en sæson i landets næstbedste række. Der er dog nu kun seks point op til Nykøbing FC på 10. pladsen, efter de søndag tabte 5-2 til Esbjerg. Der er dermed lagt op til lidt af en gyser mellem de to hold, når de mødes indbyrdes om en måneds tid (se program nedenfor).

Søndag d. 15. april spiller Brabrand hjemme mod Fremad Amager, der afvikler en udsat kamp onsdag og derfor muligvis kommer til Brabrand med lidt træthed i benene. Lykkes det Brabrand at vinde kampen, samtidig med at Nykøbing FC sætter point til mod HB Køge, kan de århusianske outsidere hale yderligere ind på 10. pladsen.

Søndagens kamp blev vist på TV, og efterfølgende var der interviews med både cheftræner Tom Søjberg og målscorer Jacob Linnet. Kommentatorerne bemærkede bl.a., at Brabrand ser ud til at have lært at spille med på 1. divisionsniveau og spurgte ind til spillernes tro på overlevelsen i rækken.

Linnet i skud web"Jamen det er jo det, vi spiller for. Der er jo ikke andet at gå efter for os, så vi tror på den. Vi bliver ved med at holde kampene tæt, og så forhåbentlig kaster det point af sig," lød det uden tøven fra Jacob Linnet.

Hjemmekampen mod Fremad Amager på søndag kan muligvis afvikles på Brabrands eget stadion, hvormed det er slut med at spille på Århus Stadion – dette vides dog endnu ikke med sikkerhed. Grundet afslutningsspillet i Superligaen og TV-planlægning er enkelte af de sidste kampe i foråret blevet rykket til lørdagskampe. Brabrands resterende kampprogram for indeværende sæson ser derfor ud som følger:

15/4 Brabrand – Fremad Amager

20/4 Brabrand – Esbjerg fB

28/4 Vendsyssel – Brabrand

5/5 Brabrand – Thisted

12/5 Nykøbing FC – Brabrand

16/5 Brabrand – FC Roskilde

20/5 Viborg - Brabrand

 

Tekst og foto: BS Sports & Media / Brit Sørensen Onwumelu

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media