Presse     Facebook     Søg

Træningskamp mod Superliga-nedrykkere m.fl.

  • Publiceret: Onsdag, 22. januar 2020 17:28

Simon Vesterbªk 650

Brabrand-spillerne genoptog træningen efter vinterpausen allerede i sidste uge og spiller nu på lørdag (d. 25/1) sin første af tre planlagte træningskampe forud for turneringsgenoptagelsen d. 7. marts.

For at klæde spillerne bedst muligt på til den sidste halvdel af grundspillet i 2. division og det efterfølgende oprykningsspil i foråret, har trænerteamet fastlagt tre træningskampe på dansk grund, hvoraf den ene er mod ingen ringere end sidste sæsons nedrykkere fra Superligaen, Vendsyssel FF. I uge syv får truppen endda mulighed for at træne – og spille træningskampe – i solskin og på rigtigt græs, når de tager på den årlige træningslejr i Belek, Tyrkiet.

Indtil da må spillerne tage til takke med koldere temperaturer og tidligere solnedgang over Brabrand IFs kunstgræsanlæg, hvor de pt. træner om eftermiddagen fire gange om ugen.

I den kommende weekend venter den første træningskamp i opstartsprogrammet på selvsamme anlæg, når VSK Aarhus kommer på besøg. Ugen efter gæster Skive IK anlægget, og efter træningslejren i Tyrkiet går turen til Hjørring, hvor Brabrand altså møder Vendsyssel i den sidste træningskamp, inden sidstnævnte (der har oprustet i transfervinduet) få dage efter genoptager sæsonen i NordicBet LIGAen.

Brabrand IF’s opstartsprogram:

  • Lørdag d. 25. januar kl. 14.00: Brabrand – VSK Aarhus
    Onsdag d. 29. januar kl. 17.00: Brabrand IF – Skive IK
    Søndag d. 9.-16. februar: Træningslejr i Belek, Tyrkiet*
    Søndag d. 23. februar kl. 13.00: Vendsyssel – Brabrand IF
    Lørdag d. 7. marts kl. 14.00: Brabrand – Vejgaard (første turneringskamp i forårets grundspil)

* N.B. Klubbens pressechef vil være med på turen, så der kan forventes opdateringer, artikler, billeder m.m. herfra. Træningskampe under træningslejren er under planlægning.

Tekst: Brit Sørensen / Foto: Ole Nielsen

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media