• brabrandif 34 original
  • Kampe i september 2
  • brabrandif 39 original
  • AURA
  • brabrandif 37 original
  • brabrandif 40 original
  • brabrandif 38 original

Presse     Facebook     Søg

Fremad Amager kommer til Brabrand med selvtillid

  • Publiceret: Søndag, 15. april 2018 10:13

Michael Pedersen, Brabrand, mod Fremad Amager spiller (foto: BS Sports & Media)Søndag eftermiddag skydes foråret for alvor i gang for Brabrand IF. NordicBet LIGA-holdet fra Århus Vest kan nemlig for første gang i år langt om længe spille på deres rigtige hjemmebane på Engdalsvej. For at gøre dagen ekstra speciel er modstanderen Fremad Amager, der længe har været en af Brabrands direkte konkurrenter om den eftertragtede 10. plads i landets næstbedste række, som vil kunne sikre endnu en sæson i NordicBet LIGAen.

Brabrand mødte Fremad Amager for nyligt i en af forårssæsonens allerførste kampe – dengang foråret stadig lignede vinter. Der viste Brabrand-spillerne mange gode takter, men det endte alligevel med et knebent 2-1 nederlag. Siden da har Brabrand bygget på og bygget på, og formkurven har i den grad været opadgående. Spillerne går ind til kampen med en stærk tro på tingene og masser af selvtillid efter sidste weekends udebanesejr over topholdet Vejle.

Men Fremad Amager, der i øvrigt har EM-helten John Faxe Jensen ved roret, kommer uden tvivl også til Jylland med masser af selvtillid – de slog nemlig Superliganedrykkerne fra Viborg med hele 3-0 så sent som i onsdags. Der er derfor på alle måder lagt op til en nervepirrende affære på Engdalsvej, når kampen fløjtes i gang kl. 13:45.

Da anlægget på Engdalsvej kun lige er blevet åbnet for forårssæsonen, markeres det med standerhejsning og masser af festlige aktiviteter på anlægget allerede fra kl. 10:00. Tag derfor gerne hele familien med en hyggelig dag med hoppeborg, frokostbuffet, bumple-fodbold og ikke mindst EN RIGTIG GOD FODBOLDKAMP, der kan være med til at sikre Brabrand overlevelse i 1. division.

Inden kampen ligger Fremad Amager på 8. pladsen med 32 point, mens Brabrand ligger på 11. pladsen (lige under nedrykningsstregen) med 22 point. Nykøbing FC har 29 point på 10. pladsen, hvilket vil sige, der skal hentes mindst 7 point i de seneste kampe for at forblive i NordicBet LIGAen.

Brabrand stiller med følgende trup til dagens opgør:

1. Daniel Vinjegaard

2. Søren Bojsen

3. Lukas Enevoldsen

5. Jesper Brinck

7. Anton Søjberg

8. Michael Zacho

10. Mike Kaljo

11. Frederik Poulsen

12. Michael Pedersen

13. Thomas Viggers

14. Lasse Møberg

15. Tobias Olesen

16. Mads Schäfer Bak

17. Morten Gerster Peipinen

18. Mikkel Ørbech

19. Jacob Linnet

23. Malte Færge

30. Can Dursun

 

Tekst og foto: BS Sports & Media / Brit Sørensen Onwumelu

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media