• Bliv sponsor slide
  • brabrandif 37 original
  • Slide
  • Malthe Boesen, Brabrand IF
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Skive er favoritter på papiret, men...

  • Publiceret: Fredag, 14. september 2018 14:16

Frederik Poulsen mod SIF webNår Brabrand går på banen mod Skive i morgen, lørdag, er det den tredje topkamp i træk – endda afviklet inden for 11 dage – og det begynder at sætte sine spor i truppen, hvor der bl.a. er tvivl om Mike Kaljo og Daniel Lundholm. Tom Søjberg lægger dog vægt på, at publikum kan vente sig endnu en rigtig god og intens fodboldkamp, hvor samtlige 22 mand i startopstillingen er typer, der kan afgøre fodboldkampe.

Jeg forventer egentlig, at vi får en meget identisk kamp som mod Kolding IF (sidste lørdag) og Silkeborg (sidste onsdag), hvor begge hold arbejder hårdt for hinanden og gør det svært for modstanderen. Samtidig er der jo mange spændende spillere i blandt, der kan afgøre fodboldkampe. Skive har været ude og plukke på øverste hylde og har bl.a. tilført Mads Schäfer Bak, som var en af vores klart bedste spillere i NordicBet LIGAen sidste år, og også Mikkel Jespersen, der bl.a. har spillet Superliga med AC Horsens,” udtaler Tom Søjberg om lørdagens spændende opgør på Brabrand Stadion mellem rækkens nr. 1 og 3.

Skive er favoritter på papiret, men…

Både Skive og Brabrand rykkede ned fra NordicBet LIGAen sidste år og har fået en god start på sæsonen i 2. division. Skive er indtil videre ubesejret på hjemmebane, men har tabt de seneste tre udebanekampe – hvorimod Brabrand er hidtil ubesejret i samtilige kampe i 2. division, men primært har fået sine sejre på udebane og har ikke vundet i de seneste tre hjemmekampe. Alligevel mener cheftræner Søjberg, at Skive på papiret er favoritter i kampen i morgen.

Ligesom Brabrand har Skive heller ikke rigtig fundet det helt rigtige spil endnu og leder stadig efter den helt rigtige opskrift. På papiret mener jeg dog, at de er favoritter – ikke mindst pga. de profiler, de har på holdet. Når det så er sagt, vil vi selvfølgelig rigtig gerne have tre point i morgen, og det er også det, vi går efter. Men hvis det går som mod Kolding i sidste uge, der var klart bedre end os, så kan vi nok bedre leve med ikke at få de tre point, end Skive kan,” lyder det afslutningsvist fra Tom Søjberg.

Der er kick-off på Brabrand Stadion kl. 14:00.

Opdatering på spillertruppen

Efter at have haft et solouheld i fitness-centeret for en måneds tid siden er målmand Can Dursun nu tilbage i Brabrand-truppen til lørdagens kamp. Angriber Issa Kharoub er dog desværre ude, og både Mike Kaljo og Daniel Lundholm er tvivlsomme.

TRUPPEN TIL KAMPEN MOD SKIVE IK:

1. Daniel Vinjegaard

2. Tobias Olesen

4. Daniel Lundholm

5. Jesper Brinck

7. Anton Søjberg

8. Marcus Sloth Jørgensen

10. Mike Kaljo

11. Frederik Poulsen

12. Michael Pedersen

14. Lasse Møberg

16. Kasper Andersen

17. Casper Lykke

19. Jacob Linnet

20. Malthe Boesen

23. Malte Færge

30. Can Dursun

 

Tekst: Brit Sørensen Onwumelu / foto: Ole Nielsen

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media