Presse     Facebook     Søg

Ringkøbing kommer til Brabrand med hævntørst

  • Publiceret: Lørdag, 29. september 2018 10:47

Thomas Viggers 040818 05Lørdag er Brabrand atter i aktion i 2. division – denne gang på hjemmebane mod Ringkøbing IF, der huserer på 5. pladsen i tabellen med 16 point efter ni kampe. Blot to point adskiller de to hold i tabellen, og gæsterne kommer endda med en ganske særlig motivation, idet Brabrand tilbage i 2015 med et mål i overtiden i sæsonens sidste kamp var direkte skyld i Ringkøbings nedrykning til Danmarksserien.

Nu er de så tilbage i 2. division, og klubbens ambitioner er ikke til at tage fejl af for indeværende sæson, eftersom de har hentet den tidligere Superliga-profil Jesper Lange hjem til Danmark - i rollen som spillende assistent - efter et ophold i Sverige. Indtil videre er det dog blot blevet til et enkelt mål for den tidligere AGF- og EfB-spiller.

Ringkøbing kommer til Brabrand med et godt momentum, da holdet er ubesejret siden hjemmebanenederlag til topholdet Jammerbugt d. 19. august. De formåede endda at tage tre point mod Skive og vandt sidste weekend 4-1 over Vejgaard.

Brabrand fighter dog naturligvis ufortrødent videre i kampen om at komme tilbage til 1. division. I dag er derfor endnu en vigtig dag for de blå-klædte spillere, der vil kæmpe indædt for sejren. Anfører Jesper Brinck er desværre ude med sygdom, mens Daniel Lundholm og Issa Kharoub er ude med skader. Heldigvis er Thomas Viggers tilbage for fuld styrke, og også Simon Riis er meldt klar til kamp. Lasse Møberg er stadig topscorer i 2. division med 7 mål og er uden tvivl sulten efter at score, eftersom han blot måtte nøjes med at lave en assist i sidste weekends sejr over Tarup-Paarup.

Der er kick-off på Brabrand Stadion kl. 14:00.

TRUPPEN TIL KAMPEN MOD RINGKØBING:

1. Can Dursun

2. Tobias Olesen

3. Thomas Viggers

7. Anton Søjberg

8. Marcus Sloth

10. Mike Kaljo

11. Frederik Poulsen

12. Michael Pedersen

13. Simon Riis

14. Lasse Møberg

16. Kasper Andersen

17. Casper Lykke

19. Jacob Linnet

20. Malthe Boesen

23. Malte Færge

30. Oliver Milton

 

Foto: Ole Nielsen / Tekst: Brit Sørensen Onwumelu

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media