• brabrandif 37 original
  • Bliv sponsor slide
  • Ny slide 20.01.2020 1
  • Ny slide 20.01.2020 2
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Poulsen med stort mentalt overskud mod Vejgaard

  • Publiceret: Fredag, 05. oktober 2018 13:26

Frederik Poulsen 050918 03Lørdag formiddag drager Brabrands førstehold mod Aalborg, hvor Vejgaard tager imod på Soffy Road kl. 13:00. Sidst Brabrand spillede på udebane, fik Frederik Poulsen prikket hul på bylden ved at score sit første mål i denne sæson – og han er ekstra motiveret for at gentage bedriften mod sit tidligere hold lørdag eftermiddag.

Det er en kamp, jeg glæder mig ekstra meget til. Det er jo en klub, jeg har været i før min tid i Brabrand – i 3½ år med op- og nedture og rigtig mange gode relationer. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme op og vise mit værd,” udtaler Brabrands offensive es, Frederik Poulsen forud for lørdagens kamp.

Svær sæsonstart for Frederik Poulsen

Det har ellers ikke været den bedste sæsonstart for Frederik Poulsen, der var skadesramt i træningsopstarten og måtte se sig hensat til en del tid på bænken, da han endelig blev spilleklar. I Brabrands seneste udebanekamp mod Tarup-Paarup var han dog med fra start og belønnede trænernes tillid til ham med kampens enlige mål, som ud fra jublen og den efterfølgende fejring at dømme var lidt af en forløsning for den 28-årige kantspiller, der er glad for at være kommet over den svære sæsonstart.

”Det startede lidt dårligt ud, kan man sige, med et par skader i opstarten. Så bliver man sat lidt tilbage og skal kæmpe sig tilbage igen. Men de sidste par kampe er det heldigvis gået den rigtige vej for mig, og jeg har fået muligheden. Det har også resulteret i en scoring, og jeg er bare glad for, at det går godt lige nu, og så må jeg jo bare bygge på.”

Poulsens mentale overskud kan blive afgørende

Brabrand var – som bekendt – ubesejret til og med syvende spillerunde, men løb så ind i to hjemmebanenederlag i træk, så mentalt har spillerne det lidt svært lige nu. Det kan derfor gøre en stor forskel, at en spiller som Frederik Poulsen kommer med fornyet selvtillid og ekstra motivation for at vise sit værd foran sit tidligere hjemmepublikum samt familie og venner, der bor tæt på Aalborg.

Det er altid dejligt, når [bolden] triller ind – det er sådan noget, jeg lever på. Det giver mig rigtig meget selvtillid og gå-på-mod med tingene. Og jeg ved, det er der, jeg er allerbedst – det er, når jeg har den der selvtillid,” lyder det fra forrige weekends matchvinder, Frederik Poulsen.

På papiret ser Vejgaard måske ikke så frygtindgydende ude, da det kun er blevet til én sejr i indeværende sæson. Sidste weekend var nordjyderne dog tæt på at slå Aarhus Fremad på udebane, og det er et godt hold med en dygtig træner. Så det bliver bestemt en spændende kamp på Soffy Road lørdag kl. 13:00.

Se hele interviewet med Frederik Poulsen her.

SE OGSÅ: Interview med Tom Søjberg om holdets mentale tilstand – og vilkår – lige nu

 

Foto: Ole Nielsen / Tekst: Brit Sørensen Onwumelu

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media