Presse     Facebook     Søg

Lokalopgør er bare det bedste

210821 aarhus fremad

LOKALOPGØR ER BARE DET BEDSTE

Det er altid med glæde og forventning, at vi ser frem til mødet med lokalrivalerne fra Aarhus Fremad. Alle kampe i den nye 2. division er vigtige. Der er ingen nemme point, og konkurrencen har aldrig været mere hård og intens. Alligevel er dagens kamp noget ganske særligt. Det er vel den kamp, som både Fremad og vi helst vil vinde. De for­udgående sæsoner har budt på nogle meget lige og velspillede kampe.

Opgøret er også specielt, fordi klubberne er så forskellige. Aarhus Fremad har et professionelt set-up med kontraktspillere og fuldtidsansatte i klubledelsen. Brabrand er drevet af frivillige, med et minimalt budget og det eneste af de 36 øverste klubber i Danmark, der ikke har kontraktfodbold. Set i det lys er favoritrollen indlysende, men ind imellem kan lillebror jo som bekendt drille de lidt større søskende.

Begge hold er kommet lidt vægelsindet og humpende fra start. Det gør ikke dagens kamp mindre vigtig. Selvom vi er forskellige, så er der samtidigt et godt samarbejdede imellem vores klubber – så det er med stor glæde, at vi kan byde Århus Fremad og klubbens mange tilhængere hjertelig velkommen til Brabrand.

KØB DINE BILLETTER HER: https://kluboffice.dbu.dk/DBU/Activity?id=210733&clubid=455

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media