Presse     Facebook     Søg

Brabrand henter forstærkning i Fram Larvik

Brabrand henter 21-årige Emil Kjeldsen i norske Fram Larvik. 

Brabrand har sikret sig endnu en forstærkning til den forestående NordicBet Ligaen. Denne gang er det midtbanespilleren Emil Kjeldsen, der det seneste halvandet år har optrådt for Fram Larvik i Norge. Den 21-årige midtbanespiller har trænet med i 3 uger, og han har gjort det så godt, at det har udmøntet sig i en aftale gældende for den kommende sæson. 

Emil Kjeldsen fik sin fodboldopvækst i Hobro IK, inden han som drengespiller skiftede til Randers FC. Her blev det bl.a. til 5 ungdomslandskampe for Danmark. I februar måned 2016 skiftede Emil Randers FC ud med norske Fram Larvik, hvor han har gjort sig indtil denne sommer. En vellykket prøvetræning har kastet en aftale af sig.

 - Emil Kjeldsen er først og fremmest en dygtig boldspiller, der forstår spillet og så er han meget rolig i hans boldomgang. Hans måde at tænke fodbold på er god, og så passer han godt ind i gruppen af spillere, som vi har i truppen. Emil skal blive ved med at bygge på hans spil, så bliver han en rigtig vigtig brik i spillet i NordicBet Ligaen, siger Tom Søjberg. 

Emil Kjeldsen er flyttet hjem til Danmark, og han indgår pr. dags dato i truppen til den kommende sæson. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media