Presse     Facebook     Søg

Buffi takker af i Brabrand

Brabrand hentede i vinters den store Christoffer "Buffi" Hansen i Jammerbugt FC, men "Buffi" takker desværre allerede af denne sommer.

Christoffer "Buffi" Hansen tilsluttede sig Brabrand i vinters i håb om at rykke op med Brabrand. Det skete. "Buffi" og Brabrand ville gerne have fortsat ægteskabet, men civilkarrieren kom i vejen, idet "Buffi" denne sommer afsluttede sig uddannelse, og fik tilbudt et job i Aalborg, der ikke kunne takkes nej til. 

Dermed ender Christoffers eventyr i Brabrand denne sommer. Det er vi meget kede af. 

 - "Buffi" har gjort et solidt stykke håndværk i hans tid klubben. Alle ved, hvad Christoffer står for og det fik vi udnyttet til fulde. Derudover er han jo en herlig fyr, der altid var klar med en kæk bemærkning. Det der står klarest i tiden med Christoffer er oprykningskampen i Dalum. Her var han fuldstændig on fire. Allerede efter få minutter klapper han en bold i hjørnet med venstrebenet, og derfra var han ustoppelig, siger Tom Søjberg.

 - Vi græder med det ene øje og smiler med det andet. Han har fået en unik mulighed for at få en solid civilkarriere op at stå, og det er vi på hans vegne glade for. Dog havde vi gerne beholdt ham. Det er ingen hemmelighed, slutter Tom Søjberg. 

I forbindelse med afslutningen på Christoffer Hansens tid i Brabrand har han taget ordet.

 - Jeg valgte at skifte til Brabrand af flere grunde. Det var i første omgang lysten til igen at spille sammen med en af mine tætte kammerater (Michael Kærgaard Pedersen) fra Collegetiden i Grenå. Derudover vil gerne være en del af et hold, som jeg havde beundret meget i de forgangne opgør, som jeg har spillet mod Brabrand. Allerede inden, at jeg havde haft min første træning med holdet, følte jeg, at det var et perfekt match.

- Der var derfor heller ingen tvivl om mit valg efter, at Tom havde fremlagt hans og klubbens visioner for mig. Mine forventninger til klubben inden jeg startede var, at jeg ville blive en del af en stærkt sammentømret enhed, som vidste hvad, der skulle til for at spille med, hvor det var sjovt. Hvad jeg oplevede var meget mere end det. Udover at spillerne var dygtige fodboldspillere med en høj vindermentalitet, så var jeg positivt overrasket over, hvor stærke de personlige bånd og holdånden var i truppen. Noget man er en del af fra dag et. Uden tøven kan jeg sige at fodbold aldrig har været sjovere, hvor jeg glædede mig til hver træning og kamp med drengene.

- Det er desværre andre årsager end fodbold, som skyldes mit stop i klubben. Med en bopæl i Aalborg, en afsluttet uddannelse og et jobtilbud i hånden, valgte jeg at prioritere erhvervslivet. I første omgang er fodbolden nedprioriteret, indtil jeg har bedre overblik over, hvor stort mit overskud, udover arbejde, vil være. En kæmpe stor tak til spillerne, trænerne og alle dem omkring klubben.

- Jeg søgte en succesoplevelse og fik så meget mere end dette. Hver og én har været med til at gøre mit ophold til en succes, og jeg ønsker klubben alt held og lykke med den kommende sæson i NordicBet Ligaen, slutter Christoffer Hansen.

Vi ønsker Christoffer held og lykke i fremtiden. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media