Presse     Facebook     Søg

Thomas Viggers skifter til Brabrand

Brabrand henter yderligere forstærkning, idet alsidige Thomas Viggers skifter Randers FC ud med Brabrand i den kommende sæson. 

Brabrand har indgået en aftale gældende for den kommende sæson med Thomas Viggers, der kan begå sig på mange forskellige positioner. Han kan spille lige bag angriberne, på kanten og så kan han også spille i centerforsvaret. Så det er lidt af en allrounder, der skifter til Brabrand i den kommende sæson. 

Thomas Viggers kommer til klubben efter at have fået sin fodboldopdragelse i Holstebro B, hvorefter han skiftede til Randers FC, hvor han har spillet i de landsdækkende ungdomsligaer. Den 19-årige Thomas Viggers spillede sin første seniorsæson for Randers FCs andethold i Danmarksserien. 

 - Thomas Viggers har en god fysik, som han kan bruge til at holde modstanderen i skak med. Han kan bruge den til at spille med ryggen til målet, men han kan også bruge den, hvor han har spillet foran sig. Han har tilmed god fart og en stor motor. Han er en god forstærkning til truppen, da han kan byde sig til på mange forskellige positioner, siger Tom Søjberg.

 - Det er glædeligt, at vi har fået tilgang af tre talentfulde unge spillere i Oskar Buur, Emil Kjeldsen og nu også Thomas Viggers. Især taget i betragtning af, at vi har mistet Mathias Haarup, Christoffer Hansen og Ruben Nygaard, slutter Tom Søjberg.

Thomas Viggers har fået en aftale gældende for den kommende sæson. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media