• Bliv sponsor slide
  • brabrandif 37 original
  • Slide
  • Malthe Boesen, Brabrand IF
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Brabrand henter Mads Schäfer Bak

Brabrand tilknytter Mads Schäfer Bak, der er hentet i Hobro IK.

Brabrand har tilknyttet midtbanespilleren Mads Schäfer Bak, der altså knyttes til Brabrand i fremtiden. I går meldte Brabrand ud, at Rasmus Ingeman droslede ned, og at der var sikret en erstatning for "Inge". Det er glædeligt at kunne præsentere, at det bliver Mads Schäfer Bak. 

27-årige Mads Schäfer Bak kommer til Brabrand med en masse Superliga- og 1. divisions erfaring i rygsækken. Det er en stor profil, som der tiltræder i Brabrand. Den taktisk og teknisk velfunderede spiller skal altså være med til at binde spillet sammen på midtbanen.

 - Det er med en god portion stolthed, at vi kan præsentere Mads Schäfer Bak som ny Brabrand spiller. Her får vi en spiller fra øverste hylde. Han kan tilbyde holdet en masse dygtighed og erfaring, der bliver guld værd i jagten på overlevelse. Mads kan bidrage med mange af de samme kvaliteter, som Ingeman kunne. Han er hamrende dygtig i spillet ved jorden, og så har han et fremragende højre ben. Det bliver skønt at se ham tørne ud for os i den kommende sæson, siger Tom Søjberg.

 - Med tilknytningen af Mads Schäfer Bak har vi lukket hullet efter afgangen af Rasmus Ingeman. Vi er dog ikke færdige med at kigge efter nye spillere. Vi mangler stadig en målmand til at supplere Mathias Rosenørn og Oliver Milton. Her leder vi bredt, idet at det kan være en ung såvel som en mere rutineret målmand, der kan konkurrere med vores i forvejen dygtige målmænd, siger Tom Søjberg endvidere.

 - Det er desuden heller ingen hemmelighed, at vi har manglet mål i opstarten, hvorfor vi leder efter en angriber til at løfte den opgave i samarbejde med Mike Kaljo, Nichlas "Tunna" Knudsen og Kenan Hajdarevic, slutter Tom Søjberg. 

Du kan allerede se Mads Schäfer Bak i aktion på søndag, hvor FC Roskilde kommer på besøg på Engdalsvej i NordicBet Liga-premieren. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media