• Bliv sponsor slide
  • brabrandif 37 original
  • Slide
  • Malthe Boesen, Brabrand IF
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Brabrandspilleren Oskar Buur er måske tabt for Brabrand

Brabrand landede i sidste uge en dugfrisk underskrift fra Oskar Buur, men lurer Wolverhampton i kulissen. 

Brabrand lavede en et årig aftale med Oskar Buur i sidste uge, men nu synes han tabt for Brabrand. 

- Han er blevet inviteret til prøvetræning i Wolverhampten. Han er blevet set synet i træningskampe og er formentligt tabt for os. Vi har spillet ham ind fra start i alle træningskampene, så det er klart et træls tab for os nu. Men vi ønsker heller ikke at stå i vejen for denne chance til Oskar, siger Tom Søjberg. 

- Han er jo en rigtig dygtig fodboldspiller. Og vi har fået et rigtigt godt indtryk af Oskar. Han har fået en god uddannelse i AGF, ingen tvivl om det. Det vi er lykkedes med i Brabrand er, at vi på rekordtid har fået bygget noget defensivt på hans spil og vi har fået pumpet noget selvtillid ind i Oskar. Og så kan det altså gå rigtigt stærkt i denne branche, siger Tom endvidere. 

- Vi har arbejdet hårdt med at få gjort Oskar klar til start 11eren. Men vi håber selfølgelig, at Oskar slår til i England. Men ellers er han klar igen, hvis han vender hjem med uforløst kontrakt.
Vi kan kun ønske ham held og lykke på rejsen. Og må nu kigge os om efter en spiller der kan udfylde hans plads. Vi havde ellers fokuseret på en keeper, en venstre back og en angriber i den resterende del af transfervinduet. Men nu skal vi altså udfylde en plads mere, slutter cheftræner Tom Søjberg.

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media