• Bliv sponsor slide
  • brabrandif 37 original
  • Slide
  • Malthe Boesen, Brabrand IF
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Brabrand tager to helt unge ind

Brabrand har en for smal trup, hvorfor de to helt unge Rasmus Lundberg og Anton Søjberg er hentet ind i truppen. 

Brabrand er stadig på transfermarkedet for at hente en målmand og en angriber ind, der kan supplere truppen yderligere. Dybden i truppen er dog sikret, idet de to helt unge 17-årige Rasmus Lundberg og tilsvarende den 16-årig Anton Søjberg er hentet ind.

- Vores trup er for smal, og i erkendelse heraf giver vi chancen til to helt unge, som bliver en del af truppen. Vi bør regelmæssigt kunne spille 11 mod 11. Og med en smal trup og et hårdt program bør vi være på forkant med situationen. Begge har niveau til at være med i truppen, siger Tom Søjberg.

- Rasmus Lundberg er en god spiller, og jeg tror på sigt, at vi kan lave en rigtig god spiller divisionsspiller ud af Rasmus. Kan han først lære, at passe sine ting og blive skadesfri i en længere periode. Så tror vi på ham. Han har et godt vindergen og en fin fornemmelse for det offensive. Rasmus er blot 17 år gammel, men spiller allerede som en seniorspiller, siger Tom Søjberg.

- Den anden spiller er den 16-årig Anton Søjberg (Den Hvide Mamba). Han er hentet i AGF på deres U17 hold, som netop blev danske mestre. Her lavede han 10 mål i foråret. Før skiftet til AGF i vinters spillede Anton sammen med Rasmus Lundberg på det succesfulde U16 og U17 hold i VSK under ledelse af Brabrands anden assistent Mads Berg. Anton fik 45 minutter i træningskampen i Fredericia, som vi tabte knebent, men han scorede, siger Tom endvidere.

- Hvis efternavnet Søjberg lyder bekendt, så er Anton Søjberg søn af cheftræneren. Begge spillere er udviklingsspillere, og de vil træne fast med i truppen fremadrettet, slutter Tom Søjberg.

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media