• Bliv sponsor slide
  • brabrandif 37 original
  • Slide
  • Malthe Boesen, Brabrand IF
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Ny målmand: Daniel Vinjegaard skifter til Brabrand

Brabrand har løst målmandskabalen, da Daniel Vinjegaard støder til Brabrand. Han skifter således fra Odder IGF til de blåblusede fra Engdalsvej.

Brabrand har henover sommeren fået tilgang af unge Oliver Milton, som danner målmandspar med Mathias Rosenørn. Det har dog hele tiden været planen, at der skulle hentes en tredje målmand ind for at løfte opgaverne i NordicBet Ligaen.

Brabrand har således lavet en aftale med Daniel Vinjegaard, der skifter til Brabrand fra Odder IGF, hvor han det seneste år har været førstemålmand i 2. divisionsklubben. Det er således en målmand, som vi har kigget på længe.

Daniel har mange forcer, og han er skræddersyet til at skulle indgå i målmandstrioen, hvor han skal tage kampen op med Mathias Rosenørn og Oliver Milton. 24-årige Daniel har en god statur, og samtidig er han særdeles reaktionsstærk.

 - Daniel er en dygtig målmand, som vi har kigget på længe. Han spillede strålende i FC Skanderborg, inden han tog til Odder. I Odder var han ligeledes en sikker sidste skanse. Der opstod en mulighed for at hente Daniel, idet Odder kiggede til anden side og hentede en anden målmand kort inden sæsonstart. Det er vi glade for, siger Tom Søjberg.

Daniel er allerede påbegyndt træningen i Brabrand, og han konkurrerer allerede på lige fod med de andre målmænd.

 - Det er dejligt at få løst målmandsposten. Vi er dækket godt ind, og vi har tilmed også på denne plads skabt et konkurrencemiljø efter Marc Højland Jepsen har måtte drosle ned, slutter Tom Søjberg.

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media