Presse     Facebook     Søg

Hjem fra Tyrkiet og direkte til træningskamp

Brabrand, Tyrkiet 2018 (BS Sports & Media)

Brabrand-spillerne vendte søndag aften hjem fra en uges træningslejr i Tyrkiet – med fornyet spillestil, forbedret holdånd og ikke mindst masser af godt humør. Allerede mandag eftermiddag skal spillerne i aktion igen, når Brabrand spiller træningskamp mod 2. divisionsholdet VSK kl. 17:00 på kunstgræsbanen ved Vejlby-Risskov Hallen.

Integration og ny spillestil

Med en del nye spillere på holdet har der på træningslejren været fokus på det sociale, men helt automatisk har de nye spillere også medført en lidt anderledes spillestil, hvilket kom til udtryk i onsdagens træningskamp mod ungarske Györ, hvor et sprudlende Brabrand-mandskab kæmpede sig til en 3-1 sejr.

Brabrand-anfører Jesper Brinck evaluerer på træningslejren i Tyrkiet.

"Først og fremmest har det været en træningsmæssig tur, fordi vi har haft nogle nye spillere med, så vi har skullet øve nogle nye spilkoncepter og få lært de nye, hvordan er det, vi spiller i Brabrand, hvad er det for nogle ting, vi arbejder med. Samtidig har det selvfølgelig også været en social tur – integration i truppen har været i fokus, så vi har haft en masse konkurrence og en masse sjov," udtaler Jesper Brinck.

Se hele videointerviewet med Jesper Brinck her.

”Spillede på en måde, vi ikke har gjort før”

De nye energiske og hårdt kæmpende angribere har været nævnt flere gange efter onsdagens træningskamp mod Györ. Forsvarsspiller Lukas Enevoldsen var dog især tilfreds med defensiven i kampen.

"Vi har fået en masse ting på plads især i vores defensiv og vores pres. Jeg synes især, vi viser i træningskampen i onsdags, at vi faktisk fik nogle ting til at fungere, som vi ikke har fået til en fungere før, så det var godt. Vi spillede på en måde, vi ikke har gjort før. Ikke alt var godt, men det fungerede – meget bedre end det har gjort nogensinde før. Og vi havde to angribere, der bare knoklede røven ud af bukserne, så det var pissefedt,” lyder det fra Enevoldsen.

Se hele interviewet her.

Brabrand stiller med følgende 18 spillere til kampen mod VSK:

1. Daniel Vinjegaard
2. Søren Bojsen
3. Lukas Enevoldsen
4. Thomas Otkjær
5. Jesper Brinck
6. Ferman Olgun
8. Michael Zacho
9. Justus Anoruo
10. Mike Kaljo
11. Frederik Poulsen
12. Michael Pedersen
13. Thomas Viggers
14. Lasse Møberg
15. Tobias Olesen
16. Lars Bo Lauritzen
17. Morten Gerster Peipinen
18. Mikkel Ørbech
30. Can Dursun

 

Tekst og foto: BS Sports & Media / Brit Sørensen Onwumelu

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media