Presse     Facebook     Søg

Fri entré for op mod 450 tilskuere

  • Publiceret: Onsdag, 17. juni 2020 23:01
  • Skrevet af Brit Sørensen

650 klap til tilskuerePå lørdag spiller Brabrand IF sin første hjemmekamp i dette års oprykningsspil i 2. division, når Avarta gæster Brabrand Stadion kl. 15:00. Grundet de gældende corona-restriktioner for tilskuere til fodboldkampe i Danmark har der dog været usikkerhed om, hvorvidt klubben kunne byde tilskuere velkomne til de tre hjemmekampe, der er på programmet i sommerens slutspil. Det er nemlig et ufravigeligt krav, at tilskuere på danske fodboldstadions i disse tider skal kunne sidde ned. Brabrand Stadion er dog slet ikke udstyret med siddepladser – kun ståpladser.

Ingen stol, ingen adgang

Det er dog nu blevet besluttet, at kravet om siddepladser ikke skal holde tilskuere fra at søge mod Brabrand Stadion til disse længe ventede slutspilskampe. I udfordrende tider må man tænke kreativt – og således åbner Brabrand IF dørene for op mod 450 tilskuere, hvoraf de 350 skal medbringe sin egen stol. Der vil i den særlige anledning stilles omkring 100 siddepladser til rådighed i form af klapstole, festivalstole, bænke m.m. – de resterende 350 tilskuere skal medbringe sin egen stol. Uden stol, ingen adgang.

Da dette er vores eneste mulighed for at tilbyde adgang til hjemmekampene i slutspillet, håber vi på forståelse for omstændighederne og håber naturligvis også, at mange vil bakke op om initiativet. Det er i dén grad særlige tider, vi lige nu går igennem – og det skaber altså grobund for både sjove og skæve initiativer, som forhåbentlig kan sprede glæde og tiltrængt samvær på nye måder.

Fri entré til første hjemmekamp

Mens klubben har været lukket ned pga. corona-udbruddet, har klubbens café fået ny forpagter. For at fejre, at Morten Sand har overtaget driften af caféen, tilbyder vi samtidig til denne første hjemmekamp mod Avarta på lørdag FRI ENTRÉ FOR ALLE (dog stadig med betingelse af, at man selv medbringer sin egen stol). Vi opfordrer naturligvis alle fremmødte til at forkæle sig selv med en grillpølse og en øl for de sparede udgifter på billetten.

Allerede onsdag i næste uge (d. 24. juni kl. 19:00) venter atter en hjemmekamp, og denne kamp forventes at blive lidt af et tilløbsstykke, da det er oprykningskandidaterne fra FC Helsingør, der her kommer på besøg.

Den sidste hjemmekamp er samtidig den sidste kamp i dette års oprykningsspil for Brabrand IF, når Vanløse kommer på besøg lørdag d. 4. juli kl. 14:00.

Indtil videre vil restriktionerne på max. 450 tilskuere være gældende for alle tre hjemmekampe. Samtidig skal vi gøre opmærksom på, at man som tilskuer på stadion følger alle angivne forholdsregler, hvilket bl.a. betyder placering inden for særligt afmærkede områder, og at man kun rejser sig fra sin plads i følgende fire situationer:

  1. Når Brabrand scorer
  2. Når man skal købe drikkevarer i caféen
  3. Når man skal købe mad i caféen
  4. Når man skal på toilettet

Drengene kom godt i gang med slutspillet med en 2-1 sejr på Valby Idrætspark i lørdags. Nu er tiden så endelig kommet til, at der igen kan spilles elitefodbold på vores dejlige stadion i Brabrand, og vi skulle hilse og sige, at spillerne glæder sig rigtig meget til at spille for jer – første gang allerede nu på lørdag!

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media