• Bliv sponsor slide
  • brabrandif 37 original
  • Slide
  • Malthe Boesen, Brabrand IF
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Komfortabel sejr mod Greve

Der var noget atypisk søndagsbold på menuen søndag eftermiddag, da Brabrand tog imod Greve Fodbold. Der stod Brabrand på det meste.

Lad det være sagt med det samme. Brabrand vandt 4-0. En sikker sejr, og den første komfortable sejr i dette forår. Om det var omgivelserne på stadion eller at der blev spillet om søndagen skal være usagt. 

Det startede fint med Brabrand i kontrol, og det fortsatte mere eller mindre uret ud. Brabrand fik skaffet et hav af standarder i kampens indledning, og flere bød sig til som første målscorer. Men inden ballet blev åbnet tog Brabrand en blunder og Nicolai Nielsen fra Greve testede opstanderen. Dermed en advarsel fra det unge Greve-hold, der havde deres helt store profil Fillip Bidstrup i karantæne. 

Det blev 1-0 ved Mathias Haarup efter et tap-in. Selvsamme Mathias Haarup var på pletten blot et par minutter efter, da han efter forarbejde fra Nichlas "Tunna" Knudsen fandt vejen til netmaskerne. 2-0 og en solid føring at gå til pause på. Det kunne let have stået 5-1, da der blev brændt rigeligt med chancer. 

I pausen blev der snakket om, at der skulle en tidlig scoring til for at slukke det sidste lys for det unge Greve-mandskab, der i perioder var godt spillende. 

Det var netop det, der skete. Brabrand tappede den sidste saft ud af sjællænderne, da Michael Kærgaard Pedersen fik en assist ved at forlænge til Kenan Hajdarevic, der stangede bolden i nettaget. Det gik stærkt pludseligt. Mathias Haarup gled i gennem, og spillede Tunna fri. Nichlas Knudsen takkede og sendte bolden i nettet til 4-0 med et flot spark fra distancen. Herefter blev kampen lukket ned, og det mindede mest om en sommerkamp, da begge hold var indforstået med resultatet. De sidste 25 minutter forløb uden yderligere scoringer.

Der blev bl.a. minutter i benene til de 2 unge Patrick Borup Pedersen og Morten Ostenfeld.

Næste kamp er på lørdag, hvor Brabrand gæster Østerbro Stadion kl. 15.00. B93 er værter i endnu en topkamp. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media