• Bliv sponsor slide
  • brabrandif 37 original
  • Slide
  • Malthe Boesen, Brabrand IF
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Træls dag i Rødovre

Brabrand skulle søndag forsøge at besejre Avarta på deres nostalgiske stadion Espelunden. Det endte dog med en klar Avarta sejr. 

Brabrandholdet kommer udemærket i gang med kampen og der var fin optimisme at spore blandt spillerne. Glæden varede dog kort, efter Mads Rosenberg lavede selvmål for anden gang i dette forår. Mads var dog senere ved at gøre skaden god igen efter en indøvet standardsituation. Her rammer bolden dog uheldigvis stolpen.

I første halvleg var der flere chancer.

Feks. slipper Mikkel Ørbech alene igennem efter flot forarbejde af Nichlas Knudsen. Men får den desværre ikke forbi keeperen. Mikkel havde måske næsten for god tid. Og senere rammer Kenan stolpen. Men bolden går efterfølgende i sidenettet.

På vej til pause udfordrer Avartas træner dommeren. Hele 3 gange får han at vide, at nu er det altså absolut sidste chance for at tie stille. Hvilket Avarta manden kroner med at sige, at nu må dommeren kraftedme se at komme igang. Og det gjorde han så. Fra da af var det meget besynderligt at være Brabrand tilhænger. To klokkeklare straffespark blev ikke givet og senere måtte Brabrands bedste spiller forlade banen med rødt kort. En forseelse ingen Avarta spillere reagerede på, og videoen kan efterfølgende ikke bekræfte en forseelse. Nede med en mand valgte Brabrand at organisere sig ordentligt istedet for en ordentligt snitter på en varm dag på Espelunden.

Træner Tom Søjberg er irriteret over kendelserne. Men fastslår at vi istedet skal kigge på vores egen præstation. Vi skal selv gøre mere. Og vi bør rette fokus mod den kommende kamp. Og her bliver der rigeligt at se til uden Kenan Hajdaravic. Men vi har andre spillere, som må steppe op, slutter Tom Søjberg.

Kampen ender 2-0 til hjemmeholdet efter en omstilling, hvor Brabrandspillerne ved flere lejligheder kunne have handlet anderledes. Men løbet var kørt og Avarta fik deres sejr.
Næste kamp er torsdag aften kl. 1900 på Brabrand. Så må vi se om holdet er klar til de udfordringer som en spændende afslutning vil blive.

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media