Presse     Facebook     Søg

Optakt: Marienlyst venter Brabrand

Brabrand indleder foråret i morgen på Fyn mod storsatsende Boldklubben Marienlyst. Der er lagt i kakkelovnen til en mandfolke dyst.

Foråret indledes i morgen for Brabrands vedkommende. Modstanderen er de teknisk stærke odenseanere fra Marienlyst.

Brabrand har indledningsvist i opstarten vist god form, men det bliver noget helt andet i morgen. Der er point på spil! Flere Brabrandspillere begynder at være meget sultne. Marienlyst skal mærke os. De skal mærke, at der er kilo til forskel. De skal mærke den jyske mentalitet, når Brabrand kommer buldrende. 

Løbeskoene er slidt ned, og det handler nu om spillet på banen. Opstartens sure træninger er slut. Den konditionelle tilstand er stadig stødt stigende, og vi skal vise, at vi er i en bedre forfatning end fynboerne, der har haft gang i svingdøren i transfervinduet. Der har flere keepere været inde i billedet, men det ser ud til, at det er Peter Vestergaard, der er hentet i Langeskov IF (Albaniserien), der skal vogte buret. Marienlyst har ydermere hentet den centrale midtbanespiller Martin Mortensen (tidl. Dalum), Nick Ragus + Timmi Johansen (tidl. Næsby), Christian Bannis (tidl. Middelfart), Anders Kolind (tidl. SSV Højfyn), Anders Thomsen (tidl. Middelfart), Jonas Hansen (tidl. OB) og senest er Emil Peter Jørgensen hentet i cypriotisk fodbold. Det er altså er en storsatsende modstander, der venter Brabrand på Marienlystcentrets kunstbane.

Der er et indgående kendskab til Marienlyst, og de viste i pokalkampen mod Brøndby, at de i periodevis ynder at spille lækker fodbold langs græsset. Især bliver det vigtigt at stække de to stærke offensivesser Nick Ragus og Esben Petersen, der ikke skal have meget plads for at flytte rundt med modstanderens forsvar. Tilmed er midteraksen på fynboernes hold et stærkt punkt, hvor de arbejdssomme Christian Bannis og Mark Kongstedt eller den meget duelstærke Martin Mortensen spiller. Det bliver spændende at se, hvordan Brabrand kan matche disse centrale punkter på Marienlyst' hold.

Brabrands opgave bliver at kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for at kunne matche fynboerne, der til morgendagens kamp må være klare favoritter med det klubben har shoppet i pausen. Brabrand skal matche fynboernes parathed, og så skal Marienlysts bagkæde og keeper sættes under et gevaldigt fysisk pres. Brabrand skal bringe kilo og power i boksen.

Kampen om midtbanen bliver vigtig, og momentum skal vendes til, at det bliver en fysisk kamp, hvor der skal synges til. Det mentale slag bliver essentielt for Brabrand sejr i en meget svær udekamp mod favoritterne fra Marienlyst. 

Brabrandspillerne skal kunne se hinanden i øjnene efter kampen. Der skal løbes ekstra meter for sin wingman. Vi skal stå sammen, vi skal dø med støvlerne på og det behøver ikke være kønt - vi skal bare have pointene med hjem. 

Kampen spilles i morgen på Marienlystcentrets kunstbane kl. 14.00. Vel mødt

Kom så BIF

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media