• Bliv sponsor slide
  • brabrandif 37 original
  • Slide
  • Malthe Boesen, Brabrand IF
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Svær opgave i Greve

Brabrand skal i dag på langfart. Slutdestinationen er Greve, hvor Brabrand står overfor en meget svær opgave mod et godt organiseret hold. 

Brabrand drager til formiddag over Storebælt. Årets første Sjællands tur venter. Modstanderen er Greve, og det er kun de 3 point, der tæller.

Brabrand har en sejr hjemme mod B.93 i rygsækken fra sidste weekend, medens dagens modstander fra Greve har indledt oprykningsspillet med 2 nederlag mod B.93 og Kjellerup IF. Det er dog en meget stærk modstander, der venter Brabrand i dagens kamp. 

Greve er et godt kollektiv, hvor alle er indforstået med at arbejde hårdt og dedikeret. Så der skal en mandfolkepræstation fra Brabrand af til at bryde hjemmeholdet ned. Greve besidder en stærk offensiv, hvor kanterne Filip Bidstrup og Rasmus Tangvig tilbyder holdet fart og kreativitet, medens at angriber Patrick Jensen med 7 kasser er giftig inde foran kassen. Greve har desuden en dygtig keeper i den tidl. Svebølle-keeper Nicky Nielsen, der på dagen kan være kampafgørende. Den garderhøje stopper Mikkel Føge er i karantæne for Greve. 

Brabrand døjer stadig med skavanker, men lyset kan snart skimtes for enden af tunnellen for størstedelen af skaderne. Fokus til dagens kamp er den gode defensive organisation, som skal danne grundlaget for en sejr på en svær udebane, hvor det helt sikkert bliver svært mod et hjemmehold, der vil ud at viske blamagen fra  sidste weekend væk. Vi skal have bygget på for at kunne modstå kvaliteten fra Greve offensiven. Samtidig skal vi være dygtige fremad banen, hvor vi skal vise kvalitet for at komme til chancer. 

Succeskriteriet i dagens opgør er, at der skal være villighed. Villighed til at arbejde hårdt for sin kammerat, der står ved siden af. Villighed til at løbe de ekstra grimme meter, og villighed til at dø med støvlerne på. Så må vi se om det bliver muligt at få noget med hjem fra Greve.

Kampen spilles på GIC Stadion i dag søndag med kampstart kl. 13.00. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media