Presse     Facebook     Søg

Brabrand får besøg af Marienlyst

Kristi himmelfartsdag byder Brabrand Marienlyst op til en sommerdans. Det er en spændende kamp, der er i vente.

Marienlyst er modstanderen, når dørene kl. 14.00 Krisi himmelfartsdag slås op til endnu et vigtigt slag om den eftertragtede 2. plads, der giver adgang til det forjættede land i 1. division. 

Marienlyst er et dygtigt hold, der i den omvendte kamp drillede os en del. De spillede hurtigt possesion langs græsset, og kom frem til flere muligheder. En kamp der heldigt gav Brabrand 1 point, og det er velsagtens den kamp i foråret, hvor Brabrand har haft de sværeste betingelser. Så det ene point er vi meget glade for, selvom vi var i front 2-0 i den kamp. 

Hvis halvdelen af huslejen skal hjem, så skal Marienlyst' possesionfodbold, driblekunstskaber og finurligheder holdes nede. Der er helt sikkert lagt op til en seværdig kamp, hvor der bliver smæk for skillingen mellem to forskellige stilarter.

Marienlyst besidder flere profiler startende med Jeppe Kirk i kassen. I forsvaret er Alexander Hemmingsen og Jens Riis stærke kort, mens Martin Mortensen og Mark Kongstedt tager fra på midten af banen. På den sidste tredjedel har Marienlyst flere trumfer i Anders Thomsen, Mads Aasgaard og Esben Petersen. 

Mens der skal holdes øje med Marienlyst' offensiven er gameplanen den samme for Brabrand. Sammenholdet og viljen til at ville løbe de ekstra kedelige meter bliver nøglen mod et meget teknisk stærkt hold. Kan alle byde ind, som tilfældet var det i Hvidovre, så har vi en chance mod de stærke fynboer, der plejer at gøre det svært for os. 

Der er gratis entré på Engdalsvej i morgen Kristi himmelfartsdag kl. 14.00

Vel mødt

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media