Presse     Facebook     Søg

Brabrand tager for 3. weekend i streg en tur til Sjælland

Denne gang er det Espelunden, der byder op, hvor Avarta er modstanderen. Brabrand spiller endnu en finale mod en oprykningsaspirant. 

Dagens kamp er en særdeles vanskelig en af slagsen, idet Avarta er modstanderen denne søndag, hvor der desuden meldes om tordenvejr. Mon det bliver lige så spændende, som vejrudsigten melder. 

Modstanderen er et særdeles dygtigt hold, der til dagligt ledes af Benny Gall. De spiller seværdig fodbold langs græsset, som de velsagtens er rækkens dygtigste til. Midteraksen består af vævre og pasningssikre spillere såsom Emil Thomsen, Saban Özdogan og Peter Benjaminsen. Desuden er Jacob Jensen en sikker sidste skanse, hvilket han viste i kampen på Bane 3, hvor resultatet blev 2-2 i en medrivende kamp, hvor Avartas Thomas Christiansen scorede 2 på hovedet. Desuden har Avarta hentet en kanin op af hatten, idet Thiago Borges er blevet indlemmet i truppen. 

Brabrand stiller til start med 11 klare spillere. Det tætte program betyder, at der er blevet rokeret, hvilket også sker i dag. Brabrand spiller således allerede igen torsdag aften, hvor Brønshøj gæster Engdalsvej. 

Holdet er klar til at levere overraskelsen, som det vil være at bringe 3 point med hjem til regnvåde Jylland. Brabrand skal stå kompakt, og score på mulighederne, der opstår i kampen. Det bliver svært mod et godt fodboldhold. Det skal være holdpræstationen, der skal sejre. 

Kampen spilles på Espelunden Stadion i Rødovre kl. 13.00. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media