• Bliv sponsor slide
  • brabrandif 37 original
  • Slide
  • Malthe Boesen, Brabrand IF
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Kampen om 1. division

Brabrand skal i sidste spillerunde spille forårssæsonens sidste finale. Det sker i Dalum, hvor kun en sejr tæller. 

Brabrand tabte i seneste spillerunde til Kolding IF, som dermed kun er 1 point fra Brabrand i tabellen. Avarta spillede uafgjort i Aarhus Fremad, hvorfor at kampen om billetten til 1. division står mellem Brabrand og Kolding. 

Brabrand skal en tur til Dalum for at møde et meget boldfast hold, der godt kan lide at spille langs græsset. Det er de vældig dygtige til. Desuden har de i Kasper Dreyer en dygtig boldfast stopper, der er dygtig til at slå diagonaler til de brede wingbacks. Dalum har flere spændende typer på holdet, og især Jacob Eigaard voldte Brabrand problemer i det omvendte opgør. Et opgør, der endte 1-1. 

Brabrand stiller til start med det hold, som træner Tom Søjberg mener er klar til at løse opgaven på Fyn. Vi er stadig uden Kenan Hajdarevic, der afsoner den sidste karantænedag. Dog er Morten Gerster Peipinen tilbage efter skade. Desuden kan der blive comeback til Mikkel Buur Simonsen, der er tilbage i truppen efter halvandet års skadespause. 

Nøglen til sejr bliver sammenholdet. Sammenholdet skal bære os igennem en vanskelig kamp mod en dygtig modstander, der evner at spille flot fodbold langs græsset. Så vi kigger først og fremmest på os selv. Derefter må vi se, hvad tingene rækker til. Men det er kun en sejr, der tæller. 

Kampen spilles kl. 15.00 på Dalum Stadion. En sejr vil betyde, at Brabrand rykker op i 1. division. Så vi håber på at se mange af jer på Fyn i morgen!

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media