• Bliv sponsor slide
  • brabrandif 37 original
  • Slide
  • Malthe Boesen, Brabrand IF
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Optakt: Premieren står for døren

Brabrand står foran sin største udfordring i mange år, idet der tages hul på denne sæsons NordicBet Liga. Spændende bliver det at byde FC Roskilde velkommen.

Brabrand står foran en helt anden udfordring forud for sæsonen end de seneste år i 2. division. I år skal der ikke kæmpes for oprykning, men derimod er denne sæsons altoverskyggende mål at redde sig i en benhård NordicBet Liga, som ser meget stærk ud.

Der er henover sommeren blevet arbejdet benhårdt for at blive klar til denne sæsons udfordringer. Der har været fremragende opbakning fra de frivillige. Noget vi er dybt taknemmelige for. 

Premieren står for døren. Søndag går det løs! FC Roskilde er modstanderen på det beskedne stadion på Engdalsvej, hvor vi har fået dispensation til at spille majoriteten af hjemmekampene. Det er selvfølgelig noget, der vækker glæde i klubben. 

FC Roskilde er et erfarent NordicBet Ligahold med mange profiler og et flot setup. Der venter Brabrand meget hård modstand, idet det er et hold, der gerne vil sætte sig på tingene og gøre livet svært for modstanderen. Søndagens modstander besidder, som sagt, et stærkt mandskab med mange spillere, der har Superliga-erfaring. Herunder kan nævnes Daniel Stenderup i midterforsvaret, Mikkel Thygesen på midtbanen og Morten Nielsen i angrebet. Endskønt skal spillere som den finurlige Bo Storm, Mikkel Nøhr og Valon Ljuti også nævnes. Sidstnævnte er dygtig til at sætte spillet, og han er velsagtens primus motor for holdets ageren i de fleste facetter. 

Holdet fra Domkirkebyen kommer med en meget dynamisk offensiv, hvor der bliver flexet en del mellem pladserne, og det bliver derfor en udfordring at skulle stå kompakt og ikke give modstanderen for meget tid og plads til at orkestrere alt for meget.

Brabrand kommer til kampen med 5 træningskampe på bagen. Flere af resultaterne kunne have været bedre. Der har været gode momenter, men der har også været flere parametre, der skal forbedres, hvis vi skal have en chance for overlevelse i landets næstbedste række. Det skal vise sig, hvor langt vi i virkeligheden er, når FC Roskilde tager turen til det mørke Jylland. 

Vi kommer til kampen med ydmyghed, hvilket er vigtigt, idet modstanderne er en del bedre end i 2. division. Der er dog stor tro på egne evner på holdet, og oprykkergejsten er ikke feset ud. Så vi kommer til kampen i håb om, at det er nok at kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne og være godt organiseret. Det bliver en stor udfordring, men vi er klar til at gribe chancen, når den byder sig. 

Sæsonåbneren fløjtes op kl. 13.45 på søndag på Engdalsvej i Brabrand. Det er muligt på hjemmesiden at læse billetpriser m.m. Vi glæder os til at se jer. 

Kom så Brabrand

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media