Presse     Facebook     Søg

Brabrand skal til Egeris

Brabrand skal i anden spillerunde en tur til Skive, hvor holdet skal forsøge at hente den første sejr i dette års NordicBet Liga. 

Det er ikke kun Brabrand Stadion, der er sårbar, når himlen åbner sig. Skive Stadion er det samme, hvorfor morgendagens kamp afvikles på Skives træningsanlæg Egeris Stadion i stedet. De enorme vandmasser, der har ramt Danmark de seneste døgn har nemlig gjort Skive Stadion ukampdygtig.

Skive IK overraskede/imponerede positivt i sidste sæsons udgave af NordicBet Ligaen ved længe at være bejler til en af play-off pladserne til Superligaen. Men de blev på målstregen overhalet af FC Helsingør. Så det er en særdeles kompetent modstander, der venter Brabrand på Egeris Stadion, der bl.a. har den tidl. Christoffer Østergaard med i truppen. Christoffer var i den seneste spillerunde syg, men det forventes, at han er tilbage i start-11 i morgen. Det bliver er glædeligt gensyn. 

Skive IK har handlet godt ind, hvor bl.a. den rutinerede Martin Thomsen, den unge målmand Andreas Raahayge og målræven Thomas Dalgaard er kommet til klubben. Derudover besidder Skives hold masser af kvalitet. Her kan nævnes Jeppe Mogensen, der i 1. spillerunde scorede et forrygende mål, da han tog chancen fra distancen. Derudover er den alsidige og rutinerede John Dyring ligeledes en vigtig brik på Skives hold. 

Det seneste opgør mod Skive var i en træningskamp i vinters, hvor Brabrand hentede en stensikker 2-0 sejr. Kan dette gentage sig, så ville det være forrygende, men Skive må betegnes som kæmpe favoritter til kampen. Stammen er næsten den samme fra sidste sæson, og de kender gamet - så der venter Brabrand en ordentlig mundfuld. 

- Der venter en spændende opgave i søndagens kamp mod Skive. Vi skal på en rigtig svær opgave i Skive. Vores modstander lignede indtil kort før sommerferien en oprykker til Superligaen. De dykkede dog i de sidste kampe og oprykningen smuldrede mellem hænderne på dem. Deres sidste sæson var imponerende, og de leverede rigtigt flot, siger Tom Søjberg.

- Vi skal være helt oppe på dupperne for at kunne matche dem på dagen. De spiller rigtigt godt, og de forsvarer godt. Så vi får hænderne fulde. Vi kender flere af deres spillere rigtigt godt og en del af dem bor jo i Århus. Men det er to forskellige set ups, der mødes og vi er bare henvist til at få de spillere, som Skive ikke tager. Så jeg ser også en mulighed for, at mine spillere vil bevise sig. Og fremfor alt - at sælge sig så dyrt som muligt. Der er altid en chance i fodbold. Og den forfølger vi i hver kamp. Det er vores chance, slutter cheftræner Tom Søjberg.

Morgendagens kamp spilles som sagt på Egeris og ikke på Skive Stadion. Der er kampstart kl. 14.30.

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media