Presse     Facebook     Søg

"Vi skal vise vi kan slå topholdene"

Casper Lykke 040818 02Der resterer nu blot to spillerunder af Brabrands efterårssæson, og der venter to svære kampe på udebane mod Kolding og Jammerbugt, der ligger henholdsvis nr. 1 og 3 i tabellen. Brabrand har vundet otte kampe i 2. division indtil videre i denne sæson – men ingen af disse sejre er kommet i hus mod nogen af topholdene. Brabrands cheftræner, Tom Søjberg, er derfor helt klar i spyttet omkring mål og ambitioner for de resterende to kampe.

Hvis vi skal nå at slå nogen af topholdene og vise, at vi kan være med i toppen af rækken, så er det nu, vi skal begynde at vise, at vi kan. Det bliver rigtig svært, for både Kolding og Jammerbugt er solide hold med masser af kvalitet på banen. Det bliver nærmest lidt pokalfinale for os nu, når der kun er de to kampe tilbage inden vinterpausen. Det er både ambitionen og målsætningen at få en sejr mod et af de to hold,” lyder det fra Søjberg inden lørdagens opgør mod Kolding.

Brabrand-spillerne kommer da også ind til kampen med fornyet energi, efter de var helt i hopla sidste lørdag, hvor de scorede intet mindre end fem mål i 5-3 sejren på hjemmebane mod FC Sydvest 05 Tønder. Kolding kan derimod ske at have lidt trætte ben oven på onsdagens opgør mod Vejle i Sydbank Pokalen, der gik i forlænget spilletid og sluttede med en 3-1 sejr til Kolding.

Mere end halvdelen af kampene i 2. divisions Pulje 1 er spillet på nuværende tidspunkt, hvilket betyder, Brabrand allerede har mødt både Jammerbugt og Kolding én gang i indeværende sæson. I begge tilfælde blev det til pointdeling med et uafgjort resultat.

Inden lørdagens opgør i Kolding ligger Brabrand på 4. pladsen i tabellen med blot et enkelt point op til Jammerbugt på 3. pladsen og fem point fra Kolding på 1. pladsen.

Der er kick-off på Kolding Stadion lørdag kl. 15:00.

 

Foto: Ole Nielsen / Tekst: Brit Sørensen Onwumelu

 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media