Presse     Facebook     Søg

Skive-kampen blev brugt til eksperimenter

  • Skrevet af Brit Sørensen

Frederik Poulsen 03 650

Onsdag aften spillede Brabrand IF’s 2. divisionsherrer holdets anden træningskamp på få dage, da 1. divisionsklubben Skive IK kom på besøg. Der var lagt op til en interessant dyst, da de to klubber i sidste sæson var i indædt konkurrence om den ene oprykningsplads til 1. division/NordicBet Ligaen – en plads som Skive jo, som bekendt, endte med at tage i den sidste ende.

Kampen var kun lige fløjtet i gang, da kampens første mål blev scoret. Brabrand lignede et hold, der ikke var helt klar fra start, og derfor kunne Skive altså sende bolden ind bag Brabrand-målmand Mark Solis (der normalt er at finde på Brabrands Jyllandsseriehold). Skive fik endda også bragt sig på 2-0, inden Brabrand fik reduceret til slutresultatet 1-2.

Målmandsposten er stadig en udfordring at udfylde

Brabrands trænerstab brugte mest af alt kampen til at prøve nye ting af – nye spillere, nye formationer m.m. Ligesom vinterens første træningskamp mod VSK Aarhus, der blev spillet lørdag, manglede der en del nøglespillere til kampen, ligesom der blev afprøvet en ny målmand i 2. halvleg. Målmandsposten ligner pt. holdets største udfordring frem mod sæsonstarten d. 7. marts, da Brabrands to førstevalg på målmandsposten, Henrik Lindhard og Søren Vedsted, pt. begge er ukampdygtige.

”Jeg synes, vi spillede en fin kamp, men der er stadig meget, vi skal have på plads,” lyder den umiddelbare vurdering af kampen fra assistenttræner Jimmi Nielsen, der står i spidsen for Brabrands træning i den næste uges tid, mens cheftræner Tom Søjberg er bortrejst.

”Det var tydeligt at se, at Skive var et mere sammenspillet hold, der kender hinanden godt og derfor kunne spille bolden rundt stille og roligt. Vi har stadig mange nye spillere, der ikke helt kender hinanden og bliver afprøvet i forskellige positioner – og samtidig afprøver vi også lidt forskellige spilformationer. Men jeg hæfter mig egentlig ved, at vi får godt styr på det hele i kampens sidste 20 minutter og derfor slutter godt af,” udtaler Jimmi Nielsen.

Der arbejdes videre på nye formationer, relationer m.m. på kunstgræsbanen i Brabrand hele næste uge, hvor der ikke spilles nogen træningskampe. Ugen efter (uge 7) skal spillerne til gengæld på græs i Belek, Tyrkiet, på den årlige træningslejr, hvor der spilles en enkelt træningskamp mod en endnu ikke fastlagt udenlandsk modstander.

Foto: Ole Nielsen

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media