Presse     Facebook     Søg

Effektiviteten manglede mod Næsby

Simon Vesterbªk 060819 01 650

Det blev en målløs affære for begge hold, da Brabrand i eftermiddag spillede 11. spillerunde i 2. divisions Pulje 2 mod Næsby BK på sidstnævntes hjemmebane. Der blev ellers skabt masser af chancer og endda også leveret et godt defensivt arbejde. Men det knep med skarpheden på den sidste tredjedel af banen, og derfor måtte Brabrand nøjes med en uafgjort mod et af bundholdene i dagens kamp.

Det var den fjerde uafgjorte kamp for Brabrand i de seneste fem kampe – til trods for at Brabrand er det næstmest scorende hold i puljen og det tredjemest scorende hold i hele 2. division (Pulje 1 og 2 tilsammen). Det gav Jimmi Nielsen, der til dagens kamp var udnævnt til cheftræner i Tom Søjbergs fravær, en del panderynker på vej hjem i bussen mod Århus.

”Rent defensivt leverer vi jo i dag den stærkeste kamp, jeg har set i år. De kom reelt kun til en enkelt chance. Til gengæld kommer vi til mindst fem store chancer og har også en del muligheder i form af hjørnespark, frispark osv. – men vi var ganske enkelt ikke effektive nok til at omsætte dem til mål,” lyder den overordnede vurdering fra Jimmi Nielsen.

Fremragende første kvarter gjorde det hektisk

Der er altid ekstra pres på mod et bundhold (Næsby ligger andensidst i tabellen), og det kan skabe en lidt hektisk og ustruktureret stemning på banen. Det kunne tyde på, det også var det, der skete i dag, hvor der både var store brændte chancer fra normalt træfsikre spillere som fx Anton Søjberg, Malthe Boesen og Mike Kaljo.

”I det første kvarter spillede vi fremragende, men derfra bliver det for hektisk og ustruktureret – måske fordi man vil det for meget og så begynder at tage for let på tingene. Der skal vi blive bedre til at tage temperaturen på kampen og finde balancen mellem at ville det nok uden at ville det for meget. Vi er simpelthen ikke kølige nok, dels i det opbyggende spil og i afslutningerne. Det skal vi have arbejdet videre på,” lyder Jimmi Nielsen.

Kan skimte lyset øverst i tabellen

Selvom det naturligvis aldrig er tilfredsstillende for Brabrand at sætte point til mod et bundhold, er humøret og stemningen i truppen dog langt fra i kulkælderen efter dagens uafgjorte opgør mod Næsby. I toppen af tabellen begynder det nemlig at snævre til, da AB Gladsaxe i dag slog de hidtil ubesejrede lokalrivaler fra Aarhus Fremad med hele 3-1 på sidstnævntes hjemmebane, mens Middelfart spillede 1-1 mod Ringkøbing. Brabrand har derfor kun et enkelt point op til 2. pladsen (som AB og Middelfart deler efter denne spillerunde) og kun tre point op til Aarhus Fremad på 1. pladsen.

Næste weekend venter et af puljens midterhold på udebane, når Brabrand drager mod Sønderjylland og møder fusionsklubben FC Sydvest 05 Tønder. Weekenden efter (d. 19. oktober) venter der så en spændende sekspointskamp på Brabrand Stadion (den sidste i år på græsbanen), når det stærke mandskab fra Middelfart kommer på besøg.

Efterårets resterende kampe for Brabrand IF:

  • 12.10 kl. 14:00 FC Sydvest 05 Tønder – Brabrand IF
    19.10 kl. 14:00 Brabrand IF – Middelfart Boldklub
    27.10 kl. 15:00 AB Gladsaxe – Brabrand IF
    02.11 kl. 14:00 Brabrand IF – VSK Århus
    09.11 kl. 14:00 Aarhus Fremad – Brabrand IF

Se højdepunkter fra dagens kamp HER (kræver ikke abonnement)

Se den fulde stilling, øvrige resultater m.m. på www.2division.dk

 

Tekst: Brit Sørensen / Foto: Ole Nielsen

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media