Presse     Facebook     Søg

AURA Energi bliver hovedsponsor for Brabrand IF

Jesper Brinck (anfører og sponsorkoordinator, Brabrand IF), Flemming Møller (formand, Brabrand IF) og Thorkild Videbæk (kommerciel direktør, AURA Energi) er klar med den nye spillertrøje til kampen på søndag. 

Solid hovedsponsor på plads i Brabrand IF

Pressemeddelelse, udsendt 11. august 2017

Århus’ andenbedste fodboldklub er kommet godt fra start i dette års NordicBet Liga og indtager pt. en femteplads i tabellen. Nu har Brabrand IF også sikret sig en tiltrængt økonomisk håndsrækning til klubbens overordnede målsætning om forbliven i 1. division. Energiselskabet AURA Energi, som har en afdeling i Brabrand, har nemlig indgået aftale om et hovedsponsorat.

”Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Brabrand, som lige nu oplever stor sportslig succes. Som lokalt energiselskab og virksomhed har vi en lang tradition for at bakke op om klubberne i vores lokalområde, og derfor er det også naturligt for os at gå ind i dette samarbejde,” siger Thorkild Videbæk, kommerciel direktør i AURA Energi.

Økonomisk set er der enormt stor forskel på at spille i 2. division og 1. division. Selvom klubben har fået dispensation af DBU til at benytte det beskedne Brabrand Stadion som hjemmebane i denne sæson, er der stadig mange krav til rammer, drift osv., som man nu skal leve op til. Rent organisatorisk har klubben dog indtil videre ikke foretaget så mange ændringer, hvorfor det er spillerne selv – anført af holdets kaptajn Jesper Brinck – der står for arbejdet med at finde sponsorer.

”Jeg er utrolig glad for, at aftalen er faldet på plads med AURA Energi. Jeg har aldrig før arbejdet med sponsoraftaler, så det har været en spændende – men også en tidskrævende – udfordring for mig at skulle kombinere det med mit normale arbejde, træning og kamp. Jeg får da tilegnet mig nogle nye færdigheder, og så gør det også, at man har lettere ved at sætte sig op til kampene, når man sådan har været ude og præsentere vores produkt,” udtaler anfører Jesper Brinck.

Det er da også netop den passionerede indsats, man mærker fra hele klubben, der har gjort udslaget for AURA Energi’s engagement i Brabrand IF. Samtidig ser begge parter en del fællestræk.

”Brabrand er drevet af en stor holdånd og en masse gode, frivillige kræfter. Samtidig har klubben nogle stærke værdier, som matcher godt med vores. Med aftalen er vi også sikret god, landsdækkende eksponering, som er med til at øge kendskabet til AURA Energi,” tilføjer Thorkild Videbæk, der ser frem til hjemmekampen mod Fremad Amager på søndag, hvor Brabrand IF indvier de nye blå spilledragter med AURA Energi’s logo på brystet.

Brabrand IF arbejder videre med at finde gode samarbejdspartnere, der kan hjælpe til med at skabe de nødvendige rammer for spillere, trænere, fans og sponsorer, som holdets sportslige niveau tydeligvis berettiger til.

For yderligere oplysninger, kontakt:

Jesper Brinck – anfører, Brabrand IF: tlf. 6017 2154

Om AURA Energi:

AURA Energi er et konkurrencedygtigt energiselskab med 300 medarbejdere og en omsætning på ca. 780 mio. kr. Selskabet beskæftiger sig med installation, energirådgivning, fiber, el-handel, vedligeholdelse og udbygning af el-nettet samt salg af hårde hvidevarer, el-artikler og belysning.

Læs mere på www.aura.dk

(Foto: AURA Energi)

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media