Presse     Facebook     Søg

AURA Energi forlænger hovedsponsorat med Brabrand IF

Kasper Andersen 25saaBIFTHI 01 32 650

Da Brabrand IF rykkede op i NordicBet LIGAen i sæson 2017-2018, var det tydeligt for enhver, at det krævede ekstra økonomiske midler for klubben at kunne begå sig i landets næstbedste række. Det var derfor en stor hjælp, da det lokalt forankrede energifirma AURA Energi trådte til som hovedsponsor for klubbens ambitiøse førstehold. Samarbejdet fortsatte også sidste sæson – trods nedrykning til 2. division – og vi er glade for at kunne meddele, at AURA Energi har valgt at støtte op om Brabrand IF i endnu en sæson.

”AURA Energi bakker op om stærke fællesskaber, der giver værdi i lokalområdet, og for os er der ingen tvivl om, at Brabrand IF Fodbold er et vigtigt samlingspunkt for et lokalsamfund, der udvikler sig helt enormt i disse år,” siger Carsten Hoëgh Christiansen, adm. direktør i AURA Energi.

Brabrand-borgerne er andelshavere i AURA Energi

AURA Energi er en lokal østjysk energikoncern med ca. 315 medarbejdere, der beskæftiger sig med installation, energirådgivning, fibernet, el-handel, vedligehold og udbygning af el-nettet samt innovative aktiviteter inden for vedvarende energi, mobilitet og grøn omstilling. AURA Energi er et andelsselskab, der er ejet af flere end 105.000 andelshavere, og har mere end 100 års erfaring med at opbygge og levere kritisk infrastruktur i Østjylland.

”Jeg synes, det er rigtig fantastisk, at det lige præcis er AURA, vi har som hovedsponsor i Brabrand, for AURA er jo rent faktisk en lokalt forankret virksomhed. Jeg ved ikke, om alle Brabrand-borgere ved det, men vi er jo rent faktisk hver og en andelshaver i AURA, så det dejligt at se, at AURA fortsat er hovedsponsor i Brabrand IF,” lyder det fra Paw Simon Krogh, som er sponsoransvarlig i Brabrand IF.

AURA Energi har været en vigtig samarbejdspartner for Brabrand IF gennem de sidste par år og har bl.a. også – udover hovedsponsoratet med førsteholdet – støttet op om ungdomsrækkerne i Brabrand IF, bakket op om diverse aktiviteter samt hjulpet til med installation af internet på Brabrand Stadion til brug for LIVE-streaming af 2. divisionskampene. Det har da også overordentlig stor betydning for spillertruppen med opbakningen fra AURA i forhold til klubbens ambitioner om at spille sig tilbage i NordicBet LIGAen.

Michael Pedersen 160518 15 650

”Vi er rigtig glade for, at AURA igen i år bakker op om vores hårde arbejde. Det gør bl.a. også, at truppen kan komme på træningslejr i opstarten af forårssæsonen, hvilket de andre år har vist sig at være meget betydningsfuld for os. Udover at vi kan træne og finpudse en masse på græsbaner, mens der er kold og vådt herhjemme, får vi på træningslejren også mulighed for at komme tættere ind på hinanden. På den måde bygger vi en masse relationer op til hinanden udover fodbolden, som i sidste ende de andre år har været med til at flytte os helt vildt meget. Det er en af forklaringerne på, at vi de seneste tre-fire sæsoner netop har haft en rigtig stærk forårssæson, fordi træningslejren har været med til at ryste os bedre sammen – også fordi der tit kommer nye spillere til, som på den måde hurtigt kan blive integreret i gruppen. Det gør bare, at vi arbejder bedre sammen på banen hele vejen rundt,” udtaler Brabrand-anfører Michael Pedersen om udsigten til at have sikret truppen en træningslejr til Tyrkiet til februar.

Læs mere om AURA Energi, og hvad de kan tilbyde dig på www.aura.dk

 

Tekst: Brit Sørensen / Foto: Ole Nielsen

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media