Presse     Facebook     Søg

Choktilstand i Brabrand forud for pokalkamp

Lukas Enevoldsen 170819 001 650

Når Brabrand-spillerne løber på banen onsdag eftermiddag mod NordicBet LIGAens suveræne tophold, FC Fredericia, bliver det med en noget uventet modstander i Fredericia-trøjen. Brabrands rutinerede midtstopper, Lukas Enevoldsen, blev nemlig i transfervinduets allersidste time (blot få timer efter at have trænet med Brabrand-truppen) tilbudt en kontrakt i 1. division, som han ikke kunne sige nej til – af lige præcis Brabrands modstander i morgen i 2. runde af Sydbank Pokalen.

”Jahhhh det er jeg godt nok slået lidt ud af at høre. Jeg har næsten mistet mælet. Man føler nærmest, man har fået et slag i baghovedet,” lød den umiddelbare reaktion fra Brabrands cheftræner oven på nyheden om at cheftrænerkollega og -konkurrent Jonas Dal fra FC Fredericia gaflede en af Brabrands nøglespillere i 11. time og dermed ikke efterlod Brabrand IF meget tid til at forberede morgendagens game plan.

Havde gerne set skiftet komme noget før

Stemningen var ellers rigtig god i Brabrand-truppen ved mandagens træning, hvor der var masser af smil og fjollerier, som altid, oven på lørdagens vigtige 3-0 sejr mod VSK Århus i 6. runde af 2. division. Lukas Enevoldsen var da også til stede og vidste på daværende tidspunkt intet om sin senere skæbne. Der venter dog Brabrand-spillerne et hårdt program med endnu en kamp igen på lørdag, så Tom Søjberg havde givet truppen fri tirsdag. Mandag var dermed sidste træning inden onsdagens vigtige pokalopgør – og én ting var cheftræneren da rigtig glad for, at han ikke nåede at gennemgå med spillerne.

”Det kan sagtens være, at Lukas [Enevoldsen] starter inde for FC Fredericia i morgen, så jeg er da glad for, jeg ikke nåede at dele min game plan for kampen med truppen under træningen mandag. Lukas kender selvfølgelig vores spillestil og taktik rigtig godt, og Anders Holvad [FC Fredericia], der jo også har spillet i Brabrand og har set de fleste af vores kampe i år, har også et godt indblik i det hele. Så det er klart, at jeg kommer til at lave nogle justeringer til kampen i forhold til, hvad vi normalt ville gøre. Lige nu er jeg dog ikke sporet helt ind på kampen endnu – jeg skal lige komme mig over nyheden,” lød det fra en uvant omtumlet cheftræner, som fortsætter...

”Det bliver jo sværere hele tiden, når vi hele tiden får amputeret vores bedste spillere, men vi må jo tage det i stiv arm. Det er sådan, det er her i Brabrand, og vi har efterhånden vænnet os til det. Vi skal huske på, at det også er positivt, når vi igen kan sende en spiller videre til næste niveau, og det siger jeg også hele tiden til spillerne – det kan gå hurtigt her. Der er mange, der holder øje med Brabrands spillere. Nu rykker vi tættere sammen i bussen, og jeg ved heldigvis, der er et par andre spillere, der kan steppe op nu og udfylde hullet fra Lukas. Men det er klart, vi synes, skiftet sker på et uheldigt tidspunkt. Lukas var en spiller, vi satsede meget på, så vi havde gerne set, at skiftet var sket noget før.”

Hør hvad Lukas Enevoldsen siger om skiftet til FC Fredericia HER.

Kampoptakt til onsdagens pokalopgør mod FC Fredericia følger senere. Kampen spilles onsdag d. 4. september kl. 17:15 på Brabrand Stadion.

Tekst: Brit Sørensen / Foto: Ole Nielsen

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media