Presse     Facebook     Søg

Spændende men svær opgave i Gladsaxe

Kaljo straffe 650

Uret er sat tilbage til vintertid, og Brabrand spiller pludselig på en søndag – på Sjælland. Det er faktisk på ingen måde en helt almindelig spillerunde for Brabrand i denne weekend. Når det så er sagt, er der – som altid – en super spændende kamp i vente, når Brabrand løber på banen til dagens opgør. På Gladsaxe Stadion tager en af Brabrands umiddelbare efterfølgere i tabellen, AB Gladsaxe på fjerdepladsen, nemlig imod. Kun to point adskiller de to hold, og sidst de mødtes, endte det i et brag af en kamp på Brabrands kunstgræsanlæg, hvor begge hold scorede fire mål i en både velspillet, underholdende og intens affære.

Da Brabrand stod over for AB i det første opgør, var AB på førstepladsen i tabellen og var på det tidspunkt ubesejret. De formåede at fastholde sin status som ubesejret frem til og med 8. spillerunde. Men siden da er de løbet ind i overraskende nederlag til Ringkøbing (1-2), VSK Aarhus (2-3) og Jammerbugt (0-1) – og det endda på hjemmebane. Presset for at få vendt den stime og levere foran hjemmepublikum kan derfor få stor betydning i dagens opgør.

”Jeg tænker, der godt kan være lidt nerver på for AB i dag, fordi de har haft det så svært på hjemmebane, hvor de ikke rigtig har fået forløst deres potentiale på hjemmebane og nu skal vise, hvor gode de er hjemme mod et hold som os, der stiller sig klogt,” lyder den indledende analyse fra cheftræner Tom Søjberg.

Hvor AB altså har lidt tre nederlag i de seneste fem kampe, er Brabrand inde i et helt andet momentum efter at have været inde i en stime af uafgjorte resultater. Med en dugfrisk sejr over gruppens på papiret stærkeste mandskab, Middelfart, og målrige sejre over både FC Sydvest 05 Tønder og Jammerbugt FC kommer Brabrand til Gladsaxe med et anderledes positivt momentum. Og så har trænerteamet forberedt sig godt på dagens modstander.

”Vi havde jo mulighed for at se dem mod Thisted sidste søndag, hvor de var godt kørende [AB vandt kampen 4-1] og efterlod et rigtig godt indtryk. Vi forventer en spændende, men svær, kamp i dag. Vi håber på en rigtig fed fodboldkamp. Nøglen for os bliver at ramme de samme ting som mod Middelfart sidste weekend. Hvis vi kan spille lige så godt og koncentreret og med den samme ro og store energi – og hvis vi også har heldet med os – så kan vi sagtens få endnu en 4-4 kamp,” udtaler Tom Søjberg om dagens opgave.

Kampen fløjtes i gang på Gladsaxe Stadion kl. 15:00 og vises LIVE på dette link – køb adgang til 2. division med Ekstra Bladet + på www.bit.do/BrabrandLIVE

Brabrands trup til kampen:

1. Mark Solis
2. Tobias Olesen
4. Emil Nielsen
5. Simon Vesterbæk
6. Lasse Tougaard
7. Anton Søjberg
10. Mike Kaljo
11. Frederik Poulsen
12. Michael Pedersen
13. Jesper Henriksen
14. Lasse Møberg
16. Kasper Andersen
17. Casper Lykke
22. Henrik Borup
23. Malte Færge

Tekst og foto: Brit Sørensen / BS Sports & Media

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media