Presse     Facebook     Søg

Stor usikkerhed om Brabrand-truppen mod VSK

Frederik Poulsen 19101905 650

I søndags løb Brabrand ind i sit kun andet nederlag i denne sæson, da de spillede en svær kamp mod en svær modstander på Gladsaxe Stadion søndag eftermiddag. I kampen blev en af nøglespillerne, Kasper Andersen, desuden skadet og er tvivlsom til lørdagens opgør mod lokalrivalerne fra VSK Aarhus. Forsvarsspiller Simon Vesterbæk fik samtidig sit fjerde gule kort og sidder derfor over med karantæne i denne spillerunde. Alt i alt sluttede oktober af med sort uheld for Brabrand, idet truppen også blev hårdt ramt af sygdom. Hele seks startere fra søndagens kamp mod AB er således tvivlsomme mod VSK lørdag.

Cheftræner Tom Søjberg tager dog, som altid, tingene med et smil på læben – og en joke i ærmet – trods de mange udfordringer op til lørdagens vigtige opgør, der SKAL give tre point på kontoen, hvis der skal være noget at spille for i foråret. Direkte adspurgt om seneste nyt fra truppen inden kampen lød svaret således [dette bedes læst med et glimt i øjet]:

”Jeg har en god nyhed og en dårlig nyhed. Den dårlige nyhed er, at seks ud af vores 11 startere fra kampen mod AB i søndags ikke var til træning torsdag. Den gode nyhed er, at de alle har været ved lægen, så vi ved i det mindste nu, at det ikke er, fordi de er ramt af kønssygdomme.”

Også vigtigt at tænke frem mod næste weekends kamp

Normalt kan trænerstaben i den situation gøre brug af et par spillere fra Brabrands andethold, der spiller i Serie 1. Men lige netop denne lørdag spiller andetholdet oprykningskamp til Jyllandsserien – og det endda på hjemmebane lige efter førsteholdets egen kamp. De skal derfor stille med stærkeste mandskab og kan ikke stille spillere til rådighed til førsteholdet denne gang.

Det er noget af en kabale at få til at gå op – ikke mindst fordi der næste weekend venter en om end endnu vigtigere kamp, når sæsonen sluttes af ude mod Aarhus Fremad. Der bliver derfor ikke taget nogen chancer i forhold til spillere, der ikke er 100% klar. Den ene af de spillere, der har ligget syg og derfor ikke trænet fuldt ud, er målmand Mark Solis, der ellers var hentet ind som erstatning for en rygskadet Søren Vedsted.

”Ja, det er noget af en udfordring at få kabalen til at gå op, når der var SÅ mange, der ikke var til rådighed ved sidste træning inden kampen og stadig er tvivlsomme til i morgen. Men når det så er sagt, glæder vi os rigtig meget til et spændende lokalopgør mod VSK Aarhus, der også plejer at gøre det rigtig fint på kunst. Vi har trænet hele ugen på kunstgræsbanen, og det underlag passer os rigtig godt. Banen er lækker og god, og vi forventer at kunne spille hurtigt og skarpt. Så må vi se, hvem der kommer til at spille ved siden af hinanden,” lyder det fra Søjberg her dagen før efterårets sidste hjemmekamp og næstsidste kamp i det hele taget, inden turneringen går på vinterpause.

BEMÆRK VENLIGST: Brabrands hovedsponsor AURA Energi gæster Brabrand Stadion denne lørdag og giver GRATIS KAFFE TIL ALLE!

 • Brabrand – VSK Aarhus, 2. division: kl. 14:00
 • Brabrand – FC Horsens, Serie 1 (oprykning til Jyllandsserien): kl. 16:15

Begge kampe spilles på kunstgræsanlægget

 Brabrands foreløbige trup til kampen mod VSK Aarhus:

 • 1. Mark Solis
  2. Tobias Olesen
  4. Emil Nielsen
  6. Lasse Tougaard
  7. Anton Søjberg
  8. Pall Helgason
  9. Rami Ayman
  10. Mike Kaljo
  11. Frederik Poulsen
  12. Michael Pedersen
  13. Jesper Henriksen
  14. Lasse Møberg
  16. Kasper Andersen
  17. Casper Lykke
  20. Malthe Boesen
  22. Henrik Borup
  23. Malte Færge

Kampen sendes LIVE på EB+ på dette link. Køb adgang til LIVE-streaming her.

Foto: Ole Nielsen / Tekst: Brit Sørensen

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media