• brabrandif 34 original
  • brabrandif 35 original
  • brabrandif 36 original 1
  • brabrandif 37 original
  • brabrandif 38 original
  • brabrandif 39 original
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Kneben sejr i Tønder i regn og rusk

Tobi 650Brabrand kunne lørdag aften køre hjem mod Århus med tre ekstra point på kontoen efter en kneben sejr på 1-0 over FC Sydvest 05 Tønder i en kamp, der grundet regn og rusk blev en lidt rodet affære.

Begge hold havde en del chancer, og især i 1. halvleg havde Brabrand et par friløbere, der på en god dag havde givet et mål eller to. Men ind ville bolden ikke i hverken den ene eller den anden ende. Først i kampens 69. minut endte et smukt udført hjørnespark af Brabrands Tobias Olesen i pandebrasken på Michael Pedersen, der headede bolden sikkert i mål til stillingen 1-0. Herefter pressede Brabrand hårdt på for at få et ekstra mål, men det endte kun med den ene.

Tilfreds med sejren, men…

Brabrands midtbanespiller Jacob Linnet har været Brabrands anfører i de to seneste kampe, i Jesper Brincks skadesfravær, og udtrykte efter kampen tilfredshed med sejren, men ikke med slutresultatet:

”Vi er tilfredse med de tre point, men når man tænker på, at vi havde to friløbere, så skulle vi nok have scoret et mål eller to mere.”

Han forklarer endvidere, hvordan især vinden og noget, der minder om overivrighed, også påvirkede kampen.

”[Kampen] er meget rodet. Det vi snakkede om inden kampen, var at få ro på og spille os til chancerne, men jeg synes måske i 1. halvleg, at vi stresser lidt for meget. Det blev meget tjubang-fodbold. Og så havde vi vinden imod os, så de bolde vi prøvede at lægge langt, de røg ud over sidelinjen, og så blev det lidt en roder 1. halvleg,” lød det fra Brabrand-anfører Jacob Linnet efter kampen, der i øvrigt scorede det enlige mål for Brabrand i holdets første 2. divisionskamp sidste lørdag.

Se hele interviewet med Jacob Linnet her.

Med en uafgjort og en sejr er Brabrand nu på fire point i alt efter to kampe og ligger på 5. pladsen i tabellen. Kolding, Dalum og Skive har alle formået at vinde begge deres to åbningskampe, og Kolding ligger på førstepladsen med en målscore på +7.

Næste kamp spilles på næste lørdag, d. 18. august, kl. 14:00, hvor Brabrand møder Odder, som ligeledes har fire point efter de første to kampe. Odder ligger nummer fire i tabellen (lige over Brabrand) grundet en bedre målscore.

Linnet med bænken i baggrunden 650

 

 Tekst & foto: Brit Sørensen Onwumelu / BS Sports & Media

Vi er tilfredse med de tre point, men når mane tænmketr på, at vi havde to friløbere, så skulle vi nok have scoret et mpl ellewr to mere.

Flere nyheder

20-08-2019
Tom Søjberg forventer opsatte spillere mod formstærke Vejgaard
17-08-2019
Brabrand trækker atter længste strå mod Aarhus Fremad
16-08-2019
En svær kamp og en flot fodbolddag i vente mod Fremad
15-08-2019
Brabrand møder NordicBet LIGAens tophold i pokalen
12-08-2019
Brabrand-målmand til forhenværende La Liga-klub
10-08-2019
Skybrud, bulder og brag endte med flotte scoringer
09-08-2019
Efter anførerens skifte: ”Nu skal ulven frem”
08-08-2019
Brabrand-anfører bliver Superliga-spiller
07-08-2019
Brabrand slår Aarhus Fremad ud af pokalen i højdramatisk affære
05-08-2019
Tom Søjberg ser frem til svær kamp mod Aarhus Fremad

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media