Heroisk indsats sikrer 2-0 sejr i Kolding

Malthe Boesen i KoldingBrabands 2. divisionsherrer drog i dag til Kolding med et mål og en ambition om at vinde over puljens tophold. Det kunne måske virke en anelse optimistisk, og nogle ville endda nok kalde det naivt, eftersom Kolding inden kampstart var det eneste hold i 2. divisions pulje 1, der endnu ikke havde tabt en kamp i indeværende sæson. Det blev der dog lavet om på i dag. Kolding er nu noteret for én tabt kamp i efteråret. Brabrand vandt nemlig kampen 2-0 og har nu kun to point op til netop Kolding på 1. pladsen.

Heroisk indsats af Brabrand-spillerne

Det var ikke nogen nem opgave, og fra start så det da også rigtig svært ud, da Kolding kontrollerede spillet og pressede Brabrand i bund. Men lidt efter lidt gik det den anden vej, og kort før halvleg gjorde Brabrand-topscorer Lasse Møberg det til 1-0 – til stor frustration for hjemmeholdet. Kolding leverede også solid fight og pressede længe på for en udligning. Men Malthe Boesen lukkede kampen med kun tre minutter tilbage af den ordinære spilletid med en kølig scoring til kampens slutresultat 2-0.

”Spillerne leverede virkelig en heroisk indsats i dag. Jeg har stor, stor ros til overs for dem. Vi ville virkelig gerne bevise over for os selv, at vi kan være med i toppen. Og det gjorde vi. Man kunne måske godt se, at Kolding havde spillet en hård pokalkamp i onsdags. Efter ca. 60 minutter begyndte nogle af deres spillere at virke matte i blikket. Men vi vinder også kampen i dag på en rigtig holdpræstation,” lød det efterfølgende fra Brabrand-træner Tom Søjberg.

Helt tæt i toppen af tabellen inden sidste efterårskamp

Efter dagens kamp har alle hold i 2. divisions pulje 1 (svarende til det, der tidligere blev kaldt 2. division vest) spillet 15 kampe. Og der resterer kun en enkelt kamp inden vinterpausen. Brabrand ligger fortsat på fjerdepladsen med 30 point, mens Kolding fortsat topper rækken med kun to point mere. På anden- og tredjepladsen ligger Skive (der overraskende tabte 2-1 til Vejgaard i dag) og Jammerbugt – begge med 31 point. Sidstnævnte er netop Brabrands modstander i efterårets sidste kamp, der spilles næste lørdag d. 10. november.

Foto og tekst: Brit Sørensen Onwumelu / BS Sports & Media