Presse     Facebook     Søg

Oliver Milton årets målmand i serie 1

  • Publiceret: Tirsdag, 20. februar 2018 13:28

Oliver Milton - foto: BS Sports & Media

Forrige uges træningslejr var ren udtur for Brabrands Oliver Milton, der halvvejs inde i truppens allerførste træningspas i Tyrkiet ramlede uheldigt sammen med holdkammerat Michael Pedersen med to beskadigede fortænder, hul i læben og en slem hjernerystelse til følge. Nu får den 19-årige målmand, der fungerer som reservemålmand for førsteholdet og førstemålmand for andetholdet, dog et plaster på såret. Via en brugerafstemning på fodboldsitet ligabold.dk er Milton nemlig blevet kåret som den bedste målmand i andetholdets pulje i serie 1.

Milton vandt afstemningen med 35% af stemmerne og følgende begrundelse: ”Brabrand-keeperen er uden tvivl en rigtig dygtig ung målmand, der evner rigtigt mange af pladsens kompetencer. Milton har høstet masser af ros for hans præstationer i årets løb - og det er ikke uden grund. En dygtig målmand.

Milton hos tandlægeMilton så noget medtaget ud på billederne fra Tyrkiet og er da heller ikke helt klar til at genoptage træningen endnu. Han er glad for anerkendelsen, men vil egentlig rigtig gerne bare tilbage på træningsbanen.

”Det er da dejligt at vinde sådan en afstemning – anerkendelse kan man jo altid bruge. Men mest af alt vil jeg jo gerne bare ud og træne og være sammen med de andre,” lyder det fra Oliver Milton, der stadig er plaget af hovedpine og derfor tager den med ro et par uger endnu – og i øvrigt er blevet udstyret med en hjelm for at undgå tilbagefald, når han atter vender tilbage i målet for Brabrand.

 

Tekst og foto: BS Sports & Media / Brit Sørensen Onwumelu

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media