Presse     Facebook     Søg

Hajen forlænger med Brabrand

  • Publiceret: Tirsdag, 27. juni 2017 17:58

Fantastisk nyhed! Kenan "Hajen" Hajdarevic er også at finde i Brabrand i den kommende sæson. 

Brabrand er rykket op i NordicBet Ligaen, og forberedelserne er begyndt forud for en begivenhedsrig sæson, som kommer til at stille store krav til Brabrandspillerne.

En af brikkerne i puslespillet  er få forlænget med spillere, der har udløb. Kenan var en af spillerne med udløb, og derfor er det fantastisk, at vi nu kan meddele, at Kenan har underskrevet en ny kontrakt.

Kenan Hajdarevic kom til Brabrand i vinteren 2016, og selvom oprykningen glippede, blev Kenan i klubben. Han var i den netop afsluttede 16/17 sæson kraftigt medvirkende til, at oprykningen til NordicBet Ligaen lykkedes. Han scorede bl.a. 15 mål i 2. division. Samtidig har Kenan et godt blik for sine medspillere, hvorfor indsatsen også blev krydret med adskillige assists. 

 - "Hajen" er en kæmpe profil for os, og derfor er det dejligt, at han har valgt at forlænge aftalen med Brabrand IF. Dermed holder vi på en skarpretter, der også i 1. division vil gøre ondt på samtlige forsvarsspillere i rækken. Jeg glæder mig til at se hans videre færd i klubben. Det er jo fantastisk, at vi i Brabrand kan have så stor en profil, siger Tom Søjberg.

 - Det er vigtigt, at vi først og fremmest får forlænget aftalerne med vores egne spillere, og det er vi godt i gang med. Aftalen med Kenan er vigtigt signal at sende i den henseende, slutter Tom.

Kenan Hajdarevic vil også i den kommende sæson spille i trøje numer 21.

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media