Presse     Facebook     Søg

To profiler forlænger med Brabrand

  • Publiceret: Torsdag, 20. Juli 2017 10:43

30-årige Mads Rosenberg og 27-årige Gökhan Tokay forlænger med Brabrand. Dermed tager de med resten af truppen i NordicBet Ligaen. 

Brabrand er godt i gang med forberedelserne til sæsonåbneren mod FC Roskilde i NordicBet Ligaen. I den forbindelse er det dejligt, at Rosenberg og "Gokke" følger resten af truppen og forlænger med Brabrand. Det er to essentielle spillere for truppen. 

Mads Rosenberg kom til Brabrand i januarmåned 2015, hvor han blev hentet hjem fra Færøerne. Siden har han været fast inventar på Brabrandholdet. 

Rosenberg er en spillende forsvarsspiller, der desuden besidder et fantastisk duelspil, hvor han kommer med masser af power.

 - Mads Rosenberg er en dygtig spiller, der er rolig på bolden I opspillet. Desuden er han meget duelstærk, og han tager gerne et stort ansvar. Desuden er han meget vellidt i omklædningsrummet. Rosenberg bliver vigtig i den kommende sæson, hvor han skal bidrage med sin rutine, siger Tom Søjberg. 

Gökhan Tokay skal med forlængelsen i gang med sin femte sæson i Brabrand. Han skiftede tilværelsen i Randers FC ud med Brabrand tilbage i sommeren 2013. "Gokke" startede som angriber i klubben, men har senere taget pladsen som dominerende midtbanespiller til sig. "Gokke" er desuden viceanfører. 

 - Gökhan er en boldvindende midtbanespiller. Han er en terrier uden lige. Han arbejder stenhårdt, og han er altid en udfordring for modstanderen. "Gokke" betyder meget for holdet. Han går altid forrest. Han går til stålet, og han er altid på. Det er vigtigt for balancen på holdet, at Gökhan fortsætter endnu en sæson, siger Tom Søjberg. 

Vi glæder os til at se de to profiler i aktion i den kommende sæson.

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media