• Bliv sponsor slide
  • brabrandif 37 original
  • Slide
  • Malthe Boesen, Brabrand IF
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Ingeman drosler ned

Brabrand har måtte sige farvel til Ruben Nygaard, Christoffer Hansen og Mathias Haarup, men også Rasmus Ingeman er ikke at finde i truppen længere. 

Vi har vidst siden oprykningskampen i Dalum, at fire spillere ville være tabt for 1. holdet, og derfor kunne vi ret hurtigt rette blikket efter spillere, der skulle erstatte de afgående spillere. 

34-årige Rasmus Ingeman har således valgt at drosle ned. Han er dog ikke helt tabt for klubben, idet han fremadrettet vil træne i det omfang familie og civiljobbet i Hobro IK tillader. Det vil altså sige, at han max vil træne en gang ugentligt fremadrettet. Tilmed vil han være spilleberettiget for vores Serie 1, som han vil forsøge at sparke en række eller to op. 

Rasmus Ingeman har ydet en jætteindsats i hans halvandet år i klubben med hans store passion og professionalisme til spillet, har han betydet kollosalt meget for Brabrand. Ingeman valgte i sidste sommer at blive i Brabrand på trods af, at oprykningen til NordicBet Ligaen glippede. Han forlængede med det formål, at han skulle i NordicBet Ligaen med Brabrand. Det skete, og smukkere kunne det eventyr ikke være skrevet. 

 - Rasmus Ingeman har ydet en kæmpe indsats, og jeg tror ikke, at vi ville være rykket op uden Rasmus. Han har været en stor general, som de unge spillere har kunnet læne sig op af. Vi håbede til sidste, at vi kunne få Rasmus med op i NordicBet Ligaen, idet han ville have været en vigtig skikkelse på vores hold. Vi takker Rasmus for indsatsen på 1. holdet, og samtidig glæder vi os over, at han vil give en hånd på 2. holdet, siger Tom Søjberg.

 - Ingeman gav sig altid 100 % - så det er ikke svært at acceptere hans valg. Han har været en rollemodel, og han har haft flot karriere, siger Tom endvidere.

 - Vi har vidst, at vi mistede fire mand til den kommende sæson. Vi har erstattet tre af spillerne, mens vi kan præsentere Ingemans erstatning senere i dag. Derudover skal vi have suppleret truppen med yderligere 3-4 spillere for at stå distancen, slutter Tom Søjberg.

Vi takker Rasmus Ingeman for indsatsen. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media