Presse     Facebook     Søg

Bliv en del af et unikt fælleskabsprojekt

www sponsorer 2022 2023

Brabrand IFs 2. divisionshold er garant for sejre, fightervilje, holdånd, disciplin og rigtig hårdt arbejde. Sæson efter sæson slår vi fast, at vi er et hold, man hverken kan eller må overse. Oprykningen til 1. division i 2017 var en kæmpe sejr for alle i og omkring klubben - og spillerne klarede sig endda så godt, at de var tæt på at sikre endnu en sæson i landets næstbedste række. Samtidig har klubben gennem årene leveret masser af spillere til højere niveau - hvoraf den største succeshistorie indtil videre er Jens Stage, der blev opdaget af og trukket til klubben af cheftræner Tom Søjberg, på lyntid blev fast mand på førsteholdet, inden han blev købt af AGF og nu er fast mand hos de danske mestre FC København.

Brabrand IF er ganske enkelt en unik succeshistorie i dansk fodbold, da alle resultater og spillerkompetencer realiseres ved hjælp af et absolut minimum af økonomiske ressourcer. Men ambitionerne er store i Brabrand. Vi vil rigtig gerne tilbage i 1. division. Frem mod sæsonen 2020-21 gennemgår klubben dog en rekonstruktion, der giver masser af økonomiske udfordringer. Vi har derfor virkelig brug for økonomisk opbakning fra såvel små som store sponsorer, der ønsker at komme med os på rejsen og blive en del af den positive fortælling om unik holdåndhårdt og disciplineret arbejde og succes.

Som sponsor for Brabrand IF er der masser af gode eksponeringsmuligheder - I kan fx få jeres logo på spillerøj, trænertøj, paradedragter og/ eller opvarmningstøj, drikkedunke samt på nyt merchandise, som vi håber snart at kunne lancere. Der er ligeledes masser af bandeplads på stadion, som jævnligt besøges af fx masser af fodboldglade børnefamilier med bopæl i området omkring den smukke Brabrand Sø.

Vil dit firma med på rejsen som en vigtig samarbejdspartner for et helt unikt fællesskabsprojekt i dansk fodbold, så tøv ikke med at kontakte sponsoransvarlig Carsten Strange på tlf.: 2080 4428 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">


 

 TAK til sponsorer og samarbejdspartnere

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media