• Bliv sponsor slide
  • brabrandif 37 original
  • Slide
  • Malthe Boesen, Brabrand IF
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Ingeman: Gid der var flere timer i døgnet

Profilen Rasmus Ingeman drosler ned for at kunne prioritere familien og civiljobbet i Hobro IK. 

Vi har fanget Rasmus Ingeman til en snak om karrieren og tiden i Brabrand. 

Du har valgt at stoppe karrieren - hvorfor nu?

Havde der været flere timer i døgnet, så havde jeg helt sikkert fortsat, for jeg elsker at spille fodbold - men efter min kæreste og jeg fik en datter i April og Hobro IK, hvor jeg arbejder, er tilbage i Superligaen, så har jeg manglet et par timer eller to i døgnet. Det kunne jeg godt klare i et par måneder, men det er ikke holdbart for nogen parter i længden, derfor er jeg desværre blevet nødt til at vælge min egen fodbold fra. Det er efter et langt fodboldliv blevet tid til at prioritere min familie først, og det glæder jeg mig til.

Du har opnået meget - hvad er din bedste fodboldoplevelse?

Alle de gange jeg har været med til at rykke op. Om det har været fra DS til 2. division, fra 2. division til 1. division eller fra 1. division til Superligaen - eller nu her med Brabrand, så giver det den samme glæde. Det at man som hold, når det mål, man har sat sig og kæmpet for et helt år - det er det bedste. Jeg har i øvrigt aldrig været med til at rykke ned, hvilket også er noget jeg er stolt over, og som har stor betydning for mig.

Du var med hele vejen fra DS til Superligaen i Hobro. Hvor højt rangerer du oprykningen til 1. Division med Brabrand?

Ligesom de andre oprykninger - hver gang har været noget specielt, og det er noget jeg er meget taknemmelig over at have været med til.

Du nåede 1 1/2 år i Brabrand. Hvad er dit største øjeblik?

Selvfølgelig oprykningen til NordicBet Ligaen. Det var en helt igennem fantastisk dag og for mig personligt at score til sidst i kampen, og være med til endeligt at afgøre kampen - det var fedt.

Hvad skal du så lave nu?

Jeg skal bruge lidt flere weekender sammen med min familie og venner. Tilmed er der helt sikkert også nok at gøre i mit job i Hobro IK - så tiden skal nok komme til at gå.

Vil du følge Brabrand fremadrettet?

Jeg vil altid følge Brabrand IF tæt - jeg har fået lov til at træne med, af Tom i ny og næ og kan det passe ind i mit program, spiller jeg gerne kampe på Brabrands serie 1 hold, som gerne skulle en række eller to op igen. Så det er ikke helt farvel til Brabrand IF.

Tak til Rasmus for en dejlig tid i Brabrand. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media